Unsuck Work

Ben jij op zoek naar een nieuwe job?

Dit is geen geldige locatie
Unsuck

Werk is fantastisch.

Maar eerlijk, er zijn ook dingen aan werk die sucken. Daarom wil Accent jouw job en de hele jobmarkt unsucken.

Work

UNSUCK

Word jij onze nieuwe collega?

WORK

TekNex: brengt kinderen spelenderwijs in contact met de nieuwste technieken

Deze zomer organiseert Accent TekNex zomerkampen in samenwerking met FluxLab. Aan de hand van avontuurlijke constructies en installaties, laten we kinderen tussen 10 en 14 jaar de nieuwste technieken ontdekken. De zomerkampen komen er als resultaat van een brainstorm op de HVAC denkank die we in september 2021 organiseerden met verschillende stakeholders.

Wanneer heb je recht op sociaal of familiaal verlof?

Je kind is ziek, je schoonmoeder valt van de trap of je partner moet plots gehospitaliseerd worden… Gelukkig kan je voor deze dwingende redenen sociaal verlof krijgen. Wat de voorwaarden zijn, hoelang je sociaal verlof mag nemen en hoe dat zit met je bezoldiging? Dat leggen we je hieronder piekfijn uit!

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Begin jij zo stilaan uit te kijken naar iets nieuws, omdat je huidige job je niet meer die voldoening van weleer kan bieden? Of zou je het liefst van al je carrière een volledig nieuwe wending geven? Dan ben je bij Accent aan het juiste adres. Wij gaan met veel plezier samen met jou op zoek naar die ene job die jou op het lijf is geschreven!

Of je nu woont in het meest westelijke dorpje van West-Vlaanderen of ergens langs de Belgisch-Duitse grens in Limburg, wij zien het als onze missie om je aan een job te helpen waar je elke dag goedgezind van wordt. Goed nieuws dus als jij niet graag elke dag uren in de file staat: wij helpen je met veel plezier aan een leuke job dicht bij huis. Of je nu op zoek bent naar vacatures in Gent, Antwerpen, Mechelen, Leuven of Kortrijk ligt, wij hebben sowieso een kantoor in de buurt met medewerkers die je graag verder helpen. 

nieuwe job

In onze vacaturedatabank vind je gegarandeerd een job die bij je past: ons aanbod gaat van jobs in de bouw en jobs in de logistieke sector tot administratieve vacaturestechnische jobsIT-jobs, enzovoort. Met meer dan 13 000 openstaande vacatures, zijn we zeker dat er gegarandeerd een vacature tussen zit die jou op het lijf geschreven staat. Misschien is een job als metserverkoper/verkoopster of chauffeur CE helemaal iets voor jou!

En dat is nog niet alles. Bij Accent vind je geen gewone interim jobs, maar wel jobs die uitzicht bieden op een vast contract. Daarnaast gaan wij ook op zoek naar een bedrijf waar jij je thuis voelt, met een bedrijfscultuur waar jij je volledig in kan vinden. Wij nemen jouw profiel als startpunt en gaan steeds heel gericht op zoek naar de job die jou het meest ligt. Als we daarvoor aan bestaande vacatures moeten sleutelen, dan nemen we dat er met veel plezier bij.

vacaturegarantie

Met een netwerk dat uit meer dan 230 kantoren bestaat, kunnen we garanderen dat we jou een leuke job dicht bij huis kunnen bezorgen. Als jij op zoek bent naar een job in Brugge en fan bent van die typische West-Vlaamse mentaliteit, dan kunnen we je vast verder helpen. Hou jij meer van een internationale omgeving, dan hebben we ook heel wat openstaande vacatures in Brussel waar jij op kan solliciteren. Kan er voor jou niets tippen aan die heerlijke, Limburgse vlaaien, dan vinden we vast ook wel een geweldige job voor jou in Maaseik of in Hasselt.

Solliciteren bij Accent kan op verschillende manieren. Zo kan je op deze website een kijkje nemen tussen alle openstaande vacatures, waar je heel eenvoudig jobs kan selecteren naargelang jouw interesses en je woonplaats, maar je kan ook onze MyAccent app downloaden (iOS of Android) om gewoon vanuit je sofa je zoektocht naar die droomjob verder te zetten. Daarnaast is het ook een optie om rechtstreeks contact op te nemen met de kantoren van Accent. Onze gedreven en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens je volledige sollicitatieproces.

Ben jij klaar om te solliciteren op die ene vacature waar je hart sneller van gaat slaan? Ready, set, go! Veel succes!

om de hoek

Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956