Onze MyAccent app

Achtergrond met mobiele telefoon

Ontdek alle voordelen van de MyAccent app

Maak kennis met de MyAccent App. Onze app vereenvoudigt de volledige procedure die je als uitzendmedewerker doorloopt: van solliciteren tot afspraken opvolgen en loonbrieven klasseren. Via MyAccent kan je het allemaal, en dat gewoon waar en wanneer het jou best uitkomt. Handig!

5 goede redenen om MyAccent vandaag nog te downloaden

1. Vind een nieuwe job in één klik

Via de handige zoekfunctie vind je in geen tijd de interessantste vacatures bij jou in de buurt. En dat niet alleen: als je een profiel hebt aangemaakt, hoef je maar één keer te klikken om te solliciteren. Eenvoudiger dan dat wordt het niet!

2. Ontdek in welk soort team of organisatie jij past

Ben je er nog niet aan uit welke job iets voor jou is? In MyAccent vind je ook 2 gratis tests die jouw persoonlijkheid in kaart brengen en je meer vertellen over het soort bedrijf dat jou op het lijf geschreven is.

3. Stel ons al je vragen via de chatfunctie

Zit je met een vraag over een specifieke vacature of wil je weten of er al feedback is op je sollicitatie? Via de chatfunctie kan je ons contacteren waar en wanneer je maar wil.

4. Check al je afspraken via Mijn Loopbaan

Wanneer stond dat sollicitatiegesprek nu weer gepland? En heb je al feedback gekregen op die screening van vorige week? Bij Mijn Loopbaan vind je alle praktische details van je afspraken terug.

5. Vind je belangrijke documenten in het Document Center

Gedaan met zoeken naar die loonbrief van een aantal maanden geleden of dat ene certificaat dat je dringend moet kunnen voorleggen. In MyAccent vind je al je belangrijke documenten op één plaats terug.

Download de MyAccent app vandaag nog!

Persoon met smartphone
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956