Dit is geen geldige locatie

In de kijker: onze gespecialiseerde automotive kantoren

2022-10-12
Automotive sector

Voor elke sector hebben wij specialisten in huis. Onze medewerkers kennen het vakgebied van hun klanten door en door, waardoor ze bij de selectie van nieuwe medewerkers de juiste vragen kunnen stellen en advies kunnen verlenen op maat van elke sector. Vandaag in de kijker: onze Office & Sales kantoren die gespecialiseerd zijn in de automotive sector.


De kracht van een gespecialiseerde aanpak

Onze gespecialiseerde kantorenverdeling is niet nieuw. Al sinds onze beginjaren geloven we sterk in de kracht van specialisatie en hebben we kantoren die zich uitsluitend richten op bouw, office, techniek, horeca, enz. Om zowel bedrijven als kandidaten nog gerichter bij te kunnen staan, hebben we in 2021 onze afdeling Office & Sales verder onderverdeeld in verschillende subspecialisaties. Sindsdien hebben we in bepaalde regio’s ook kantoren gericht op vastgoed, de gezondheidsindustrie, de automotive sector en dienstverleningsorganisaties.

Office en sales met een focus op automotive

Ondertussen hebben we in Vlaanderen al 8 kantoren die uitsluitend op zoek gaan naar bediendenprofielen voor de automotive sector. Aan de hand van doorgedreven screenings en op maat gemaakte rollenspellen, gaan onze medewerkers heel gericht op zoek naar de juiste profielen voor autogarages, bandencentrales, leasingbedrijven, truckbedrijven en andere automotive spelers.

Louise Vandewiele, Office Manager van het automotive kantoor in West-Vlaanderen: “In februari 2021 stond ik in Kortrijk aan de wieg van het allereerste Automotive kantoor. Ondertussen zijn er al 8 kantoren in Vlaanderen, die in totaal al meer dan 200 bedienden aan een leuke job mochten helpen in de automotive sector. En daar zijn we trots op!”

Tips en tricks uitwisselen tijdens de Automotive Days

Afgelopen maand kwamen alle Automotive collega’s samen om hun ervaringen met elkaar te delen en in te zoomen op sectorspecifieke topics. Een rondleiding bij Van Mossel Ford garage in Mechelen, waar ze heel wat verschillende functies ook effectief aan het werk konden zien, was de kers op de taart van hun #AutomotiveDays. Benieuwd hoe het eraan toeging? Kijk maar even mee.

Play button
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956