vacature
account manager

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & marketing
UpdateUpdate:12/4/2024
ProvincieProvincie:West Flanders
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 310844
Group insuranceGroup insurance
Company carCompany car
Meal vouchersMeal vouchers
Eco vouchersEco vouchers
Flexible hoursFlexible hours
Accessibility public transportAccessibility public transport
Wegens groei en verschuivingen zijn we op zoek naar een account manager.
Wat houdt de functie bij Vancia te Kortrijk nu precies in?
Aangezien er bij Vancia geen vertegenwoordigers zijn, ben jij hét eerste contact voor onze prospecten en klanten. Vancia werkt met SPOC’s (single points of contact) met andere woorden werken ze met een vaste “sales” per klant en heb jij jouw eigen klantenportefeuille.
Bij een aanvraag, per telefoon, mail, contact formulier, neem jij contact op met de klant. Als een echte salesman of saleswoman toets jij de concrete behoeften af bij de klant en luistert naar hun verwachtingen. Daarna werk jij dan een concreet leasevoorstel en car policy uit voor de klant. - Geen stress, hoe je een car policy opstelt, dat zullen ze jou wel aanleren. –
Door jouw uitstekende service, behoefteanalyse en salestalent kop jij de deal binnen! Yes, nu finaal nog een raamcontract opmaken met alle details en voorwaarden.
Jij fungeert als een adviseur voor jouw klant, en informeert hen proactief betreft hun wagenparkbeheer, want ja jij bent dé leasing expert (in wording)! Je houdt hen op de hoogte van wijzigingen in de markt, doet hen interessante voorstellingen, nieuwe modellen van wagens op de markt.
Jij zal ook de wagen effectief bestellen bij onze leveranciers en de levertermijnen opvolgen.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor account manager