Een specialist voor elke sector

Voor elke sector beschikken we bij Accent over gespecialiseerde kantoren. Doordat we specifieke jobs of sectoren nauwgezet leren kennen, zijn wij echte experten in jouw vak. Bij onze eerste kennismaking vragen we door tot we weten wat jij wil, zodat we perfect kunnen inschatten welk soort bedrijf en welke job bij jou past.  

specialisatie bouw

Bouw

Accent is marktleider in de bouwsector: 3 op 5 uitzendmedewerkers kiest voor Accent als ze op zoek gaan naar een nieuwe job in de bouw. En daar zijn we trots op. Of je nu op zoek bent naar een job als metser, plakker, wegenwerker, dakwerker of schrijnwerker. In onze Construct-kantoren ben je aan het juiste adres.

Specialisatie industrie

Industrie en productie

Wie industrie hoort denkt misschien meteen aan grote fabrieken, maar het jobaanbod van onze gespecialiseerde kantoren gaat zoveel ruimer dan dat. Binnen de industriële sector focussen we ons op hands-on talent, van schoonmakers, operatoren, inpakkers en seizoenarbeiders, tot planners en tuinarbeiders.

specialisatie Office & sales

Office & sales

Onder Office & Sales verstaan we voornamelijk administratief talent en commerciële sales professionals. Binnen deze sector hebben we kantoren die gespecialiseerd zijn in vastgoed, de gezondheidsindustrie, de automotive sector, productiebedrijven en dienstverleningsfirma’s.

specialisatie Horeca & retail

Horeca & retail

Ben jij iemand die helemaal openbloeit door persoonlijk contact met klanten? Dan is een job in de retail, horeca of hospitality jou op het lijf geschreven. Wij hebben tal van vacatures in fashion, doe-het-zelfzaken, interieurwinkels, restaurants en zo veel meer.

specialisatie techniek

Techniek

De jobcoaches van onze Technical-kantoren zijn volledig gespecialiseerd in vakmensen met technische kwalificaties. Van elektricien, mecanicien tot technisch operator of HVAC-technicus: wij matchen elke sterke vakspecialist graag aan de juiste job.

specialisatie Logistiek

Transport & logistiek

Onze logistieke kantoren specialiseren zich in alle mogelijke profielen die iets met de logistieke sector te maken hebben: van transportplanners en douanedeclaranten tot chauffeurs, nationaal en internationaal.

specialisatie Voeding

Voeding

De voedingssector kent soms onvoorspelbare pieken en dalen. Onze specialisten zijn daar perfect op afgestemd, zodat ze zowel ervaren als beginnend talent in de sector kunnen ondersteunen in de job.  Draag jij kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel? Dan is een job in de voedingsindustrie iets voor jou!

Specialisatie Foreign recruitment

Foreign recruitment

Naast gespecialiseerde kantoren per sector, hebben we ook kantoren die zich toeleggen op werkzoekenden met een buitenlandse achtergrond. Op vandaag hebben we een 40-tal Accent Foreign kantoren in België, volledig gerund door anderstalige consulenten die op hun beurt anderstaligen in België begeleiden bij hun zoektocht naar een job.

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956