Onze specialisaties

Voor elke sector hebben wij specialisten in huis.

Of u nu actief bent in de sales, administratie of retail. Of u zich nu beweegt in de transport-, bouw- of metaalsector. Of u nu een restaurant of een contactcenter uitbaat: voor elke sector beschikken wij over medewerkers met expertise. Zij kennen het werkgebied van hun klanten door en door, waardoor ze bij de selectie van uw nieuwe medewerkers de juiste vragen kunnen stellen en u advies verlenen op maat van de sector waarin u actief bent.

Naast de sector vergt ook de aard van de organisatie vaak een andere aanpak. Denk maar aan de korte lijnen binnen een kmo, of aan grote decentrale organisaties of centrale organisaties met veel rondreizende medewerkers. Ook de publieke sector heeft een specifieke werkwijze. Dankzij ons gespecialiseerd kantorennetwerk kunnen wij elk type organisatie verder helpen met kennis van zaken.

Bouw

Accent is marktleider in de bouwsector. Van metser over plakker tot wegenwerker of schrijnwerker, wij gaan op zoek naar de medewerkers met de juiste bekwaamheden, motivatie en liefde voor de bouw.

Specialisaties_Bouw
Industrie & productie

Bent u actief in een industriële- of productiesector? Dan weet u natuurlijk als geen ander dat het belangrijk is om hands-on medewerkers aan te werven die veiligheid hoog in het vaandel dragen. Wij zijn gespecialiseerd in het rekruteren van allerhande profielen voor industriële en productieomgevingen, of het nu gaat om arbeiders of bediendenprofielen. Van schoonmakers, operatoren en inpakkers tot planners en tuinarbeiders, onze gespecialiseerde kantoren gaan met plezier op zoek naar de geschikte medewerker voor uw bedrijf.

Specialisaties_industrie
Voedingsindustrie

De voedingssector kent vaak onvoorspelbare pieken en dalen. Onze gespecialiseerde kantoren vangen die personeelsaanvragen snel en accuraat op. Ze zorgen voor gemotiveerde en ervaren vaste medewerkers en bijverdieners die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat ze meteen kunnen worden ingezet.

Specialisaties_Voeding
Techniek

Op zoek naar een onderhoudsmechanicien, calculator of HVAC-technieker? Het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die wij graag voor u invullen. Onze consultants zijn volledig gespecialiseerd in vaklui met technische kwalificaties.

Specialisaties_Techniek
Retail & hospitality

Snel op zoek naar verkopers, visual merchandisers, zaalmedewerkers of andere horeca-profielen? Wij bouwen graag mee aan het succes van uw zaak door op zoek te gaan naar klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. Onze gespecialiseerde kantoren focussen zich op alle profielen die snel inzetbaar moeten zijn binnen de retail en hospitality-sector.

Specialisaties_Retail
Office & Sales

Of u nu op zoek bent naar een allround administratief bediende, een onthaalmedewerker of een commercieel talent, via Accent haalt u ze snel en gemakkelijk in huis. Via diepgaande profielanalyses gaan wij op zoek naar kandidaten met de juiste competenties en talenten. Binnen deze sector hebben we kantoren die gespecialiseerd zijn in vastgoed, de gezondheidsindustrie, de automotive sector, en dienstverleningsorganisaties.

Specialisaties_Office
Transport & logistiek

In bepaalde regio’s, zoals havengebieden, is de vraag naar logistieke medewerkers heel hoog. Onze gespecialiseerde kantoren hebben dan ook heel wat ervaring met het aanwerven van zowel bedienden- als arbeidsprofielen in de logistieke sector. Van transportplanners, douanedeclaranten tot chauffeurs van internationale cargo’s met chemicaliën, wij maken de ideale match tussen de job en de kandidaat.

Specialisaties_Logistiek

Accent doet meer dan rekruteren alleen

Als HR-partner ondersteunen en inspireren we u graag met onze expertise.

Ontdek al onze diensten
Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 51460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956