Waarom Accent?

We embrace every talent and spark joy in their lives

Wij geloven dat mensen zoveel meer zijn dan hun cv. Mensen hebben verhalen, een verleden, verlangens, doelen, dromen. Wanneer we hen echt omarmen, kunnen we zoveel meer bereiken en betekenen voor hen. 

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat werkelijk iedereen een talent heeft, of sterker nog: een talent is. We zien het als onze taak om het talent in al onze uitzendmedewerkers te ontdekken.   

Een derde component uit onze droom, gaat over plezier. Werk zorgt ervoor dat je vooruit kan gaan in het leven. Het biedt je de kans om te groeien. De kans op plezier. De kans op inclusie. Werkplezier is dan ook een onderwerp waar wij bijzonder veel belang aan hechten.  

Onze waarden

Go pro

Go pro

Onze oprichters maakten in 1995 al de gedurfde keuze om te focussen op het kleinere segment van tijdelijk werk met optie vast, de meest duurzame aanpak van uitzendarbeid. We verkiezen kwaliteit en professionalisme boven kwantiteit.

Be a friend

Be a friend

Be a friend betekent dat we oprecht interesse tonen in elk bedrijf en dat we luisteren naar hun specifieke noden en behoeften. Dat kunnen we dankzij onze gespecialiseerde kantoren en onze verschillende HR-oplossingen.

Stay gutsy

Stay gutsy

Lef hebben maakt al sinds jaar en dag deel uit van ons DNA. We durven nieuwe paden te bewandelen, als echte pioniers. We waren altijd al vernieuwers en dat willen we absoluut blijven.

Onze ambitie

Tegen eind 2023 willen we dat elke klant ons ziet als betrouwbare en inspirerende partner voor hun groei.

  • We inspireren en overtuigen bedrijven met onze expertise en specialisatie.
  • We bouwen de vertrouwensrelatie met onze klanten verder uit. 
  • We reiken innovatieve oplossingen aan om onze klanten en prospecten te helpen groeien.

Onze kwaliteit

Wij doen aan menselijk maatwerk, geen industrieel bandwerk. Hieronder vindt u meer info over de voordelen van uitzend-selectie, onze specialisaties per sector, onze duurzame rekruteringsaanpak en de verschillende manieren waarop wij op zoek gaan naar de beste kandidaat voor uw bedrijf.

Voor elke sector hebben wij specialisten in huis

Elke sector heeft z’n eigen kenmerken. Dankzij onze gespecialiseerde aanpak kennen wij uw sector door en door. Zo kunnen we zowel u als onze kandidaten bijstaan met kennis van zaken.

Onze specialisten
Wij zijn uw duurzame rekruteringspartner

Onze job gaat verder dan de zoektocht naar de geschikte kandidaat; wij streven naar een duurzame match tussen beide partijen. Dat doen we aan de hand van jobtestings, sollicitatie-begeleidingen, regelmatige evolutie- en evaluatiemomenten, etc.

waarom-accent-rekruteringspartner
Zo vinden wij de best passende kandidaat voor uw onderneming

Creatief en continu op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor elke vacature is voor ons een absolute must. Op innovatieve manieren en met verschillende, digitale tools benaderen we zowel actieve als passieve werkzoekenden.

waarom-accent-instroomkanalen

Accent doet meer dan rekruteren alleen.

Als HR-partner ondersteunen en inspireren we u graag met onze expertise.

Ontdek al onze diensten
Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 51460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956