Onze diensten

Talent placement. Alleen bij Accent.

Talent aantrekken voor uw bedrijf, dat doen we samen. Als partners. Wat we van u verwachten is de oprechte wil om de best mogelijke werkgever te zijn. Wat u van ons mag verwachten is de oprechte wil om uw allerbeste HR partner te zijn. Onze bijdrage bestaat erin uw troeven en vacatures waarheidsgetrouw te verwoorden en in beeld te brengen, talent aan te trekken, te screenen en vervolgens met u te matchen. Is uw bedrijf niet perfect? Da’s oké. Dat van ons ook niet. Maar laten we afspreken altijd open te staan voor elkaars feedback. Dat is talent placement. Geen transactie. Wel een relatie waarin we allebei voor het beste gaan.

Temp-to-perm

Een start op uitzendbasis die leidt tot een vast contract bij uw onderneming.

Temp-to-perm, dat is uitzendarbeid met een twist. Wij gaan voor een duurzame match tussen werknemer en werkgever. Hoewel sommige uitzendmedewerkers bewust voor tijdelijke jobs kiezen, is het doel voor de meesten toch om vast in dienst te gaan bij een werkgever, na een vooraf bepaalde periode via het uitzendsysteem.  

Nog niet vertrouwd met de werking van uitzendarbeid? Dan komen we graag even bij u langs om u er alles over te vertellen.

 

Werving en selectie

Een vast contract van bij de start

Wilt u de nieuwe medewerker die wij voor u zoeken meteen zelf in dienst nemen? Dat kan ook. In dat geval betaalt u een eenmalige fee die we op voorhand hebben afgesproken. Wij zetten onze ervaring en al onze tools in om van de selectie een succes te maken. Natuurlijk blijven we ook na opstart van uw nieuwe medewerker nieuwsgierig naar het verloop van jullie samenwerking. We zullen dan ook nog enkele contactmomenten inplannen met u en uw nieuwe medewerker, om jullie eerste ervaringen te evalueren en te ondersteunen waar nodig.  

Werving en selectie wint aan populariteit in een krappe arbeidsmarkt. We zien een breed gamma aan werkgevers opteren voor deze optie. Vooral bij het aanwerven van knelpuntberoepen kan het een extra troef zijn om de sollicitant meteen te overtuigen.

Onze diensten

Payrolling

U selecteert zelf de juiste medewerker en besteedt de loonadministratie uit aan Accent

Misschien heeft u zelf wel de juiste kandidaat gevonden, maar wilt u graag ontlast worden op vlak van loonadministratie. Die kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Accent. Onze payrolldiensten zijn een flexibele oplossing voor uw onderneming om u het administratieve leven makkelijker te maken. Wij zorgen ervoor dat loon, contract en uitbetaling correct verlopen en informeren u over uw verantwoordelijkheden op vlak van veiligheid. Meer weten over onze aanpak?

Onze diensten

HR ondersteuning

Wij bieden hulp bij uw HR vraagstukken.

HR consulting

U bent sterk in uw vakgebied, wij in dat van ons. Wij ondersteunen u graag bij het vormgeven van uw aanwervingsbeleid en onboardingtraject, bij het uitstippelen van evaluatie- en doorgroeitrajecten, bij het bepalen van de nodige opleidingstrajecten, enz. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat u nodig heeft om medewerkers aan te trekken én te behouden. We hebben hiervoor een gespecialiseerd bedrijf opgericht dat aan de hand van uw concrete vraag een offerte op maat maakt.

Inhouse oplossingen

Rekruteert u jaarlijks een groot volume en zoekt u een structurele oplossing om die workload binnen uw organisatie op te vangen? Dan kan onze inhouse oplossing een antwoord zijn. Het woord zegt het zelf. Wij zetten iemand in uw huis die met uw HR team meewerkt voor het volledige rekruteringsproces, het onthaal van nieuwe medewerkers én de loonadministratie. Onze Lead Manager Lieve Van Braeckel vertelt u alles wat u wilt weten.

verlichte loonadministratie

Opleiding

Opleiden is het nieuwe rekruteren.

De HR markt is dynamischer dan ooit. De juiste profielen vinden voor specifieke vacatures is niet altijd evident. Door middel van reskilling- en upskillingtrajecten helpen we bedrijven medewerkers kandidaten te “vormen” naar hun noden. Zo helpen we u om medewerkers aan te trekken, die u misschien op het eerste gezicht niet zou hebben gekozen voor de job. We hire the will, we train the skill. Win-win voor alle partijen.

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956