De impact van covid-19 op de werking van mijn onderneming

Webinar / 15.04.2020 / 16u00

De impact van covid-19 op de werking van mijn onderneming

Het ministerieel besluit met dringende maatregelen om de verspreiding van covid-19 te beperken legt een cascade van maatregelen op aan bedrijven. Voor ondernemingen die de continuïteit van hun activiteiten wensen veilig te stellen, is het daarom cruciaal om telewerk en ‘social distancing’ op een effectieve en werkbare manier toe te passen.

In het geval van cruciale sectoren en essentiële diensten, met inbegrip van producenten, leveranciers, aannemers en onderaannemers van goederen, werken en diensten die essentieel zijn voor de uitvoering van de activiteit van deze bedrijven en deze diensten, gaat het om een inspanningsverbintenis, voor de anderen betreft het een resultaatsverbintenis.

Hoe pakt u dit als onderneming efficiënt aan? Wat doen andere landen en wat zijn de vooruitzichten? Accent neemt in samenwerking met VBO de tijd om stil te staan bij de impact van covid-19 op de huidige en toekomstige werking van bedrijven.

Kris De Meester, eerste adviseur bij het Verbond van Belgische Ondernemingen, geeft tijdens ons webinar op woensdag 15 april om 16u zijn kijk op de realiteit en toekomst.

Herbekijk de webinar

De webinar over ‘De nieuwe realiteit na covid-19’ gemist? Of wenst u die in alle rust te herbekijken?

Dat kan. Hier vindt u enerzijds de presentatie en anderzijds de schermopname terug.

Play button
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956