HR-inspiratie

Naast talent placement en andere HR-diensten, inspireren we u graag met onze eigen HR expertise, aan de hand van webinars, onderzoeken en klantenevents.

Webinars

Samen met verschillende externe partners organiseren we geregeld gratis webinars, over bijvoorbeeld de impact van nieuwe wetgeving, over HR-trends en andere actuele thema’s.

Alles over onze webinars

Onderzoek

Wij vinden het belangrijk om op regelmatige tijdstippen te meten hoe het met bepaalde onderwerpen is gesteld bij de Belgische bevolking. Als pionier in werkplezier voerden we eind 2020 een onderzoek naar werkplezier. Benieuwd naar alle resultaten en inzichten die we verzameld hebben? Of wilt u zich meteen inschrijven voor de tweede editie?

Alles over de Happiness@Work Study

Accent Awards

Naast werkplezier zijn er nog een aantal onderwerpen waar wij sterk op inzetten. Denk maar aan innovatieve rekrutering, diversiteit, veiligheid en opleiding. Het zijn stuk voor stuk waarden die ons in 2021 tot Beste Werkgever van België maakten, maar we vinden het ook belangrijk dat onze klanten elkaar kunnen inspireren met hun meest vooruitstrevende HR-initiatieven. En dat deden ze op de Accent Awards in juli 2021!

Alles over de Accent Awards
Benieuwd hoe wij voor u het verschil kunnen maken?

Lees meer over

Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 51460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956