Doe je eerste werkervaring op bij Accent

Ben je op zoek naar een stage of vakantiejob die je opleiding helemaal compleet maakt? Dat kan! Voor gemotiveerde stagiair(e)s en jobstudenten staan onze deuren altijd open.

Hoofdkantoor Accent
Sales & HR

Geen betere manier om met echte het Human Ressources leven te proeven, dan in een Accent-kantoor. Je leert er je angst om de telefoon op te pakken te overwinnen, met verschillende persoonlijkheden omgaan en de wondere wereld van sales ontdekken.

Marketing

Is social media wel jouw dada? Weet jij alles van Google dashboards? Of doe je niets liever dan events organiseren? Waar je interesseveld ook ligt, onze marketingafdeling is altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs!

Finance

Een eerste achtergrond in accountancy achter de rug en onzettend gemotiveerd om in onze cijfers te duiken? Dan zien onze Finance collega’s je graag komen!

IT

Kaas gegeten van software development? Een krak in het maken van (voor veel mensen onbegrijpbare) code? Dan ben jij de m/v/x die we nodig hebben!

Administratie

Niets dat jou zo veel voldoening geeft als een perfect geklasseerd dossier, een overzichtelijke mappenstructuur op de server of een Excel-bestand vol geautomatiseerde formules? Ook jij bent meer dan welkom om je eerste praktijkervaring bij ons op te doen.

Sfeer Accent Hoofdkantoor

Het avontuur van jouw voorgangers

Thomas Termote – Stagiair op de marketingafdeling


Ik volgde stage bij Accent op de marketingafdeling, iets wat ik zo weer zou doen. Vanaf het begin werd ik goed begeleid, kreeg ik kansen om mezelf te ontwikkelen en werd ik dicht betrokken bij concrete projecten. Ik heb me nooit ‘de stagiair’ gevoeld, maar een Accenter zoals iedereen binnen Accent. Accent zet hard in op werkplezier en voor stage is dit geen uitzondering, ik zou het zelf ‘stageplezier’ durven noemen.

Elke Vosters – Stagiair in één van onze kantoren


Na een algemene opleiding KMO-management en tijdens mijn opleiding handelswetenschappen, merkte ik dat ik nood had aan meer voeling met de praktijk. Daarom ging ik actief op zoek naar een stage. Een vriendin, die sinds kort werkt voor Accent, maakte me warm voor dit bedrijf. Vervolgens startte ik mijn stage-avontuur op de Accent Experience Day in Sint-Denijs-Westrem waar ik helemaal werd klaargestoomd om aan de slag te kunnen gaan bij Accent. Ik voelde een enorme betrokkenheid en positieve energie. Kortom, mijn stage bij Accent was super mooie ervaring waar ik met een glimlach op terugkijk. Ik raad het iedereen van mijn omgeving aan. Het is een absolute verrijking voor de start van je professionele loopbaan.

Margo Willems – Stagiair in één van onze kantoren


Als afstuderende in de HR heb ik ervoor gekozen om 3 maanden stage te lopen bij Accent. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je krijgt bij Accent een totaalbeeld van wat de functie van een recruiter inhoudt en je mag het dan ook allemaal zelf uitoefenen. Je leert er on the job, zodat je direct een duidelijk beeld hebt van het takenpakket. Op die manier kan je aftoetsen waar je je in zou willen bijscholen. Accent biedt tijdens je stage ook enkele opleidingsdagen die je zelf mag kiezen waar jij je in zou willen verdiepen of waar jij je in zou willen bijscholen. Bij Accent werd ook wel eens tijd gemaakt voor een toffe babbel met bubbels op vrijdag of een lunch op restaurant tijdens de middag. Ik heb er niet enkel veel bijgeleerd maar heb er ook nog eens toffe mensen leren kennen waar ik nu af en toe nog eens mee afspreek. Kortom het was een leerrijke ervaring met tal van leuke momenten.

  • Bij Accent krijg je alle ruimte om je talenten en interesses te ontdekken en ontwikkelen.
  • Wij houden van durvers, want de interessantste dingen gebeuren nu eenmaal buiten je comfortzone.
  • Een aangename werkomgeving zorgt voor meer werkplezier. Bij ons vind je dus geen muffe kantoren, maar wel inspirerende werkomgevingen.
  • In totaal werken meer dan 1200 mensen bij Accent. Je kan dus rekenen op een pak nuttige tips en tricks van onze collega’s.
  • Koffie zetten voor de collega’s? Vergeet het maar. Daar hebben we Nespresso-machines genoeg voor. Bij ons krijg je de ruimte om je theoretische kennis volop om te zetten in de praktijk.

En, wat denk je?

Even kennismaken? Laat iets van je horen, dan nemen wij contact met je op!

Mail ons
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956