De droom die wij samen nastreven

We embrace every talent and spark joy in their lives
Anouk Lagae

Anouk Lagae

CEO Accent

Wij geloven dat mensen zoveel meer zijn dan hun cv. Mensen hebben verhalen, een verleden, verlangens, doelen, dromen. Wanneer we hen echt omarmen, kunnen we zoveel meer bereiken en betekenen voor hen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat werkelijk iedereen een talent heeft, of sterker nog: een talent is. We zien het als onze taak om het talent in al onze uitzendmedewerkers, maar ook bij onze eigen medewerkers te ontdekken. Een derde component uit onze droom, gaat over plezier. Werk zorgt ervoor dat je vooruit kan gaan in het leven. Het biedt je de kans om te groeien. De kans op plezier. De kans op inclusie. Werkplezier is dan ook een onderwerp waar wij bijzonder veel belang aan hechten.

Naast onze droom, hebben we ook drie belangrijke waarden. Values to live by, elke dag opnieuw.

Be a friend

Be a friend

Onze eerste waarde is “be a friend”. Wij willen voor al onze medewerkers een sfeerrijke omgeving vol werkplezier creëren, waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. We zijn ervan overtuigd dat je pas het beste uit jezelf kan halen, als je je zelf goed voelt. We willen een werkplek zijn waar aandacht is voor ieders fysieke en mentale gezondheid.

Stay gutsy

Stay gutsy

“Stay gutsy” is de tweede waarde die onze bedrijfscultuur weerspiegelt. Lef hebben maakt al sinds onze beginjaren deel uit van ons DNA. We willen dat al onze medewerkers enthousiast zijn om te ondernemen. Om risico’s te nemen. Om nieuwe dingen uit te proberen. We hebben liever dat je durft en fouten maakt en er iets uit leert, dan dat je altijd op veilig speelt. Bij Accent durven we nieuwe paden te bewandelen, als echte pioniers. We zijn altijd vernieuwers geweest in de sector en dat willen we absoluut blijven. Met #staygutsy willen we in elke medewerker de ondernemer wakker maken.

Go pro

Go pro

Ook onze derde waarde, “go pro” zit al sinds 1995 helemaal in ons DNA verweven. #gopro houdt in dat we onze medewerkers helpen om hun volledige potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we door de vele opleidingen van onze Accent Business School, maar ook door van elkaar te leren, door elkaar te coachen, door steeds naar beter te streven, door elkaar te helpen en ervaringen uit te wisselen. Wij leren minstens evenveel van jou als jij van ons.

Play button

Pionier in werkplezier

We worden bij Accent weleens de pionier in werkplezier genoemd. Dat we van elke dag een klein feest proberen te maken, zit daar misschien wel voor iets tussen. En dat onze seminaries soms iets weghebben van kleine festivals, dat misschien ook. Maar werkplezier gaat natuurlijk veel verder dan feest. Je goed in je vel voelen op het werk is van vitaal belang. Het heeft impact op je welbevinden en productiviteit, zowel op het werk als daarbuiten. Bij Accent zetten we enorm in op het werkplezier van onze medewerkers, want met een team dat zijn job graag doet, boek je betere resultaten.  

Mentale en fysieke gezondheid is dan ook een belangrijk thema bij ons. Op vlak van welzijn investeren we in onze medewerkers vanuit verschillende invalshoeken. Zo hechten we veel waarde aan de individuele behoeften van onze medewerkers. Jonge ouders stoppen misschien graag wat vroeger met werken om hun kroost te kunnen ophalen aan de schoolpoort, terwijl anderen net liever wat later beginnen omdat ze ’s morgens nog willen sporten. Ons systeem van flexibele werkuren maakt dat perfect mogelijk.  

Om voldoende aandacht te schenken aan de mentale gezondheid van onze medewerkers, hebben we ook een team van “wellfluencers”, interne vertrouwenspersonen die een luisterend oor bieden wanneer het wat moeilijker gaat, maar we laten ons ook bijstaan door professionele partners als onze medewerkers daar nood aan hebben.  

Inspraak en participatie dankzij de Friends of Accent

Open en transparant met elkaar kunnen communiceren en overleggen vinden wij heel belangrijk. Naast de vaste momenten waarop onze managers in dialoog treden met de rest van de organisatie (tijdens de vele trainingen, groeigesprekken, waarderingsgesprekken, regioworkshops en seminaries), vinden we het ook belangrijk dat iedereen bij ons de kans krijgt om zich te laten horen over onderwerpen die hij of zij na aan het hart liggen. 

Dat kan dankzij het Friends of Accent-project. Met dit forum geven we alle Accenters nog meer inspraak om samen met het management- en de regioverantwoordelijken aan de slag te gaan rond verschillende topics, gebaseerd op onze drie interne waarden.

Amulya Propson

Amulya Propson

Key Account Manager

Een concept van Accenters voor Accenters, daar wil je toch deel van uitmaken? Als je als medewerker inspraak kunt hebben op belangrijke zaken die iedereen aanbelangt, dan geeft dit veel voldoening, en eigenlijk ook wel een kick. Je oefent namelijk als persoon een invloed uit op een organisatie met meer dan 1.000 medewerkers.

Behind the scenes

Klinkt allemaal wel veelbelovend, hé? Maar jij bent vast benieuwd naar hoe onze waarden en bedrijfscultuur écht aanvoelen. Dankzij deze foto’s en video’s kun je al even proeven van het leven als Accenter.

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956