Werken bij Accent

Bij Accent maken meer dan 1 200 collega’s dagelijks werk van elk talent op de Belgische arbeidsmarkt. Elk van hen draagt zo een steentje bij aan de groei van duizenden ondernemingen. Welke functie je vervult of tot welk team je behoort maakt daarbij niet uit. Zoveel mogelijk mensen een job vol werkplezier bezorgen is een doel dat we met z’n allen nastreven.  

Werken bij Accent

Bedrijfscultuur en waarden

Wat al onze medewerkers zo sterk met elkaar verbindt, is onze cultuur. Onze droom. Onze waarden. Die helpen ons om trouw te blijven aan wie we zijn.

Ontdek wat ons verbindt

Wat maakt van Accent de beste werkgever?

Bij Accent zijn er twee constanten: hard werken en veel plezier maken. Wij vroegen onze medewerkers wat van Accent de beste werkgever maakt. Dit is een greep uit de antwoorden die we kregen: 

Leidy De Reu Roeck

Leidy De Reu Roeck

Coördinator Accent Business School

Al 7 jaar ben ik een gelukkige Accenter die mag meegenieten van het werkplezier. Accent kijkt op maat van haar medewerkers. Luistert, innoveert, investeert en nog zóveel meer. Ik ben trots om deel uit te maken van de Accent-familie. Want ja, dat is Accent wel een beetje voor mij. :-)

Romain Bogaert

Romain Bogaert

Grafisch vormgever

Op 2 maart 2020 ben ik als grafisch vormgever gestart. Vanaf het eerste gesprek had ik een supergoed gevoel bij het bedrijf dat zo goed aansluit bij mijn eigen persoonlijke waarden. Jammer genoeg moest ik na 2 weken kennismaken mij thuis gaan installeren vanwege covid, maar ik heb mij nooit zorgen hoeven te maken over mijn nieuwe job. Accent heeft mij blijven motiveren en geruststellen en blijft mij tot op vandaag nog altijd goed begeleiden. Dank jullie wel voor al jullie moeite!

Eline Boggiano

Eline Boggiano

Sales Director Wallonië

Wat mij bij Accent vanaf dag één enorm raakte, was het feit dat werkelijk iedereen een kans krijgt. Er wordt gekeken naar je persoonlijkheid en niet naar je cv, en niet enkel bij interne medewerkers, maar ook bij uitzendmedewerkers. Ik ben zelf als junior consultant gestart en na 6 jaar ben ik doorgegroeid tot regioverantwoordelijke!

Jij en Accent, een match made in heaven?

Vind jij het net zo belangrijk als wij dat iedereen de kans krijgt om z’n talent te ontdekken en te benutten? Sluiten onze droom en onze waarden helemaal aan bij jouw persoonlijke waarden? Of waren het de eerlijke getuigenissen van onze collega’s die je over de streep trokken? Welke reden je dan ook overtuigde, wij kijken er al naar uit om jou te ontmoeten. 

Onze interne vacatures

De voordelen van werken bij Accent in één oogopslag

Voor wat hoort wat. Dat wij onze medewerkers belonen voor hun harde werk, spreekt voor zich. Maar werken bij Accent brengt nog een aantal interessante voordelen met zich mee:  

Werkplezier

Bij Accent wordt hard gewerkt, maar minstens evenveel plezier gemaakt. Bedrijfsfeesten, teambuildings, familiedagen… You name it, we have it.

Dicht bij huis

Wij hebben meer dan 250 kantoren in België, dus vast ook eentje bij jou in de buurt. Zo hoef jij niet urenlang te pendelen om op je werk te geraken.

1200 collega’s om je te inspireren

Bij Accent ben je nooit alleen. Of het nu gaat om people management, HR-updates, marketing of sociale wetgeving: met meer dan 1200 collega’s is er altijd wel iemand in de buurt waar je van kan leren.

Flexibele werkuren

‘s Morgens een rondje joggen voor je gaat werken of liever op tijd stoppen om je je mini-me's af te halen aan de schoolpoort? Jij kiest!

Doorgroeimogelijkheden

Dankzij de vele uren opleiding (+200 per jaar), groeit iedereen tot de beste versie van zichzelf. Jaarlijks groeit zo’n 25% van onze collega’s door naar een andere functie!

Veel vakantie

Naast de 20 dagen wettelijke vakantie, bouw je bij ons één recupdag per maand op. Dat brengt de teller op 32 verlofdagen per jaar. Begin die vakantie maar in te plannen!

Het sollicitatieproces

Heb je een interessante vacature gevonden of ben je gewoon benieuwd naar het sollicitatieproces? Wij vertellen je glashelder wat je van de sollicitatieprocedure kan verwachten.  

solliciteren bij Accent doe je zo
Stages en vakantiejobs

Ben je op zoek naar een stage of vakantiejob die je opleiding helemaal compleet maakt? Dat kan! Voor gemotiveerde stagiair(e)s en jobstudenten staan onze deuren altijd open.

Stage bij Accent

We durven wel eens in de prijzen te vallen

Op zoek naar eerlijke reviews van (ex-)medewerkers?

Op de website van Glassdoor wordt een transparant beeld gecreëerd over werken bij Accent, met eerlijke getuigenissen van huidige Accenters, maar ook van ex-collega’s. Deze kant op als je benieuwd bent!

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956