Over Accent

Accent, opgericht in 1995, is een talent placement bedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (300 kantoren, +1200 eigen medewerkers). Accent stelt dagelijks meer dan 18 000 mensen tewerk en maakt deel uit van House of HR, een internationale holding bestaande uit tal van gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources. 

Als talent placement bedrijf zijn we een belangrijke schakel tussen talent op de arbeidsmarkt enerzijds en werkgevers anderzijds. Voor werkzoekenden zijn we een jobcoach, die hun talenten in kaart brengt en helpt ontdekken. Voor bedrijven zijn we een echte HR partner die niet alleen op zoek gaat naar het juiste talent voor de juiste job, maar ook advies en ondersteuning geeft om die talenten te behouden.

Onze droom luidt “We embrace every talent and spark joy in their lives”. Kort samengevat: we willen élk talent, in welke vorm, maat of kleur dan ook, op de juiste plaats krijgen en zo maximaal werkplezier voor hen bekomen. Want mensen die gelukkig zijn in hun job, blijven langer bij dezelfde werkgever, presteren beter én zijn belangrijk voor de groei van elk bedrijf. Win-win-win! 

Anouk Lagae Ceo Accent

Anouk Lagae

CEO

“Wij geloven dat mensen zoveel meer zijn dan hun cv. Mensen hebben verhalen, een verleden, verlangens, doelen, dromen. Wanneer we hen echt omarmen, kunnen we zoveel meer bereiken en betekenen voor hen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat werkelijk iedereen een talent heeft, of sterker nog: een talent is. We zien het als onze taak om het talent in al onze uitzendmedewerkers, maar ook bij onze eigen medewerkers te ontdekken. Een derde component uit onze droom, gaat over plezier. Werk zorgt ervoor dat je vooruit kan gaan in het leven. Het biedt je de kans om te groeien. De kans op plezier. De kans op inclusie. Werkplezier is dan ook een onderwerp waar wij bijzonder veel belang aan hechten.”

Diversiteit en inclusie

Bij Accent dragen we diversiteit en inclusie hoog in het vaandel. Iedereen heeft talent. Het is één van de bouwstenen van ons bedrijf. We stimuleren zowel onze eigen medewerkers, werkzoekenden én bedrijven om diversiteit te omarmen. Hoe diverser een team, hoe meer kwaliteiten dat team bezit. Dat maakt de samenwerking met onze verschillende partners zo veel sterker.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In 2016 richtten we JobRoad op, samen met House of HR, VDAB en VOKA. JobRoad ivzw is een netwerkorganisatie voor bedrijven, intermediaire organisaties en kwetsbare werkzoekenden. Dit MVO-project is intussen geëvolueerd tot een onafhankelijke, internationale vzw die focust op kwetsbare doelgroepen op de arbeidsmarkt. De heel persoonlijke aanpak van JobRoad doorbreekt de barrières van taal, mobiliteit en competentie die een vlotte toegang tot de arbeidsmarkt bemoeilijken. Een efficiënte hefboom om werkzoekenden binnen een jaar aan een job te helpen, waardoor hun integratieproces aanzienlijk wordt versneld. 

Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) bestaat het team van Jobroad ivzw vandaag al uit 8 fulltime medewerkers en hebben ze, sinds hun opstart in 2016, al meer dan 1066 mensen een nieuwe kans kunnen geven.  

Lees de recentste publicatie van JobRoad (met de steun van Fedasil), over investeren in werkervaring en vorming tijdens de asielopvang.

Blijf op de hoogte

Stilstaan is niets voor ons, integendeel. Lees hier onze laatste updates en nieuwsberichten.

Naar nieuws
Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956