Persberichten

Accent wint Great Place to Work award 2021

Roeselare, 16 maart 2021 - Accent, een talent placement bedrijf met 300 kantoren en meer dan 1000 medewerkers dat dagelijks meer dan 18.000 mensen tewerkstelt in België, is dit jaar trotse winnaar van de Great Place to Work – Best Workplaces Large award. Vlerick Business School reikt deze award jaarlijks uit aan bedrijven die uitblinken in het centraal stellen van hun medewerkers. Anouk Lagae, CEO Accent: “Ons als Accent gedurende 1 jaar de beste werkgever van het land mogen noemen is een hele eer. Alle collega’s zijn heel fier op deze award omdat eenieder van ons weet dat dit het resultaat is van jarenlange doorgedreven inspanningen.”

Meer lezen

Anouk Lagae is nieuwe CEO Accent

Roeselare, 22 juni, 2020 - Anouk Lagae wordt de nieuwe CEO van Accent Jobs. Ze volgt hiermee Rika Coppens op, die in 2017 aantrad als CEO van zowel Accent als de de internationale HR-dienstverlener House of HR. De afgelopen 3 jaar combineerde Coppens beide functies, maar nu wil ze zich toeleggen op de verdere ontwikkeling van House of HR. Lagae neemt het roer vanAccent over vanaf 1 oktober 2020.

Meer lezen

Helft Vlaamse jongeren gaat sneller op zoek naar een job door coronacrisis

Roeselare, 29 juni 2020 - Uit een enquête* van Accent en NOWJOBS in samenwerking met arbeidseconoom Stijn Baert (UGent), blijkt dat jongeren zich zorgen maken over hun toekomst op de arbeidsmarkt door de coronacrisis. Zo denkt 71% van de bevraagde jongeren die van plan zijn de arbeidsmarkt te betreden, dat de coronacrisis het moeilijker zal maken om een baan te vinden. De jongeren die verder studeren, blijken optimistischer: ‘slechts’ 44% van hen vermoedt dat de zoektocht naar een job moeilijker zal verlopen. Bevraagde studenten die op zoek gaan naar een baan staan ook meer en meer open voor jobs die buiten hun studierichting vallen.

Meer lezen

Archief