Jobs optie vast

Accent Jobs legt de lat graag hoog en daarom gaan we enkel voor het beste. We bieden onze sollicitanten geen interim jobs aan, maar mikken meteen op een contract met optie vast. De core business van Accent Jobs draait dan ook rond het rekruteren en selecteren van topmedewerkers die tewerkgesteld worden in een tijdelijke job die uitzicht biedt op een vaste aanwerving.

Jobs voor zowel bedienden en arbeiders

De arbeidsmarkt bestaat uit verschillende doelgroepen, elk met hun eigen wensen en verwachtingen. Om deze verschillende groepen tegemoet te komen, richtten we bij Accent Jobs verschillende gespecialiseerde afdelingen op. Zo zijn er bijvoorbeeld Accent Jobs kantoren die zich toespitsen op jobs voor bedienden, zoals jobs voor winkelmedewerkers, jobs in de financiële sector, IT jobs... Uiteraard hebben we bij Accent Jobs eveneens aandacht voor de arbeiders en spitsen we ons toe op jobs voor elektriciens, mecaniciens, jobs in de bouwsector en nog tal van andere jobs voor arbeiders.

Wat ons onderscheidt? Jobs met optie vast!

Wij focussen ons op uitzendjobs met optie op een vast contract. Want als het klikt, mag het blijven duren. Wij zoeken non-stop naar die ene job die perfect bij jou past, en naar de passende medewerker voor elk bedrijf.

Waarom Accent Jobs?

Ontdek onze troeven

Werken bij Accent Jobs?

Bij Accent Jobs ga je een boeiende uitdagende carriëre tegemoet.

Bekijk onze interne vacatures

Word jij onze nieuwe collega?