Accent is Great Place to Work 2018

 

Dinsdag 13 maart 2018 is Accent voor de 16de maal op rij verkozen tot Great Place to Work (vroeger Beste Werkgever) in België. Met trots delen wij mee dat wij dit jaar de 2e plaats behaalden in de categorie van bedrijven met meer dan 500 medewerkers!

Accent zoekt (altijd) commerciële medewerkers

Werken voor Accent betekent mensen aan het werk zetten. En als je mensen aan het werk zet, bouw je mee aan een betere toekomst, voor jezelf en voor anderen! Amen.

Wat zoeken we? We zoeken professionele, prestatiegerichte en positieve account managers en uitzendconsulenten.

Vacatures voor Account Managers (m/v)

Als Account Manager bij Accent ben je verantwoordelijk voor het beheer en het management van een Accent kantoor. Je focus ligt op het onderhouden van bestaande klantencontacten en het prospecteren naar nieuwe klanten binnen een bepaalde niche. Ontdek onze vacatures voor Account Managers bij Accent

Vacatures voor Uitzendconsulenten (m/v)

Als Uitzendconsulent(e) bij Accent ben je de schakel tussen de uitzendkracht en het bedrijf. Je focus ligt op het rekruteren en selecteren van kandidaten binnen een bepaalde niche. Ontdek onze vacatures voor uitzendconsulenten bij Accent

Wil jij deel uitmaken van het meest fantastische team ever: het Accent team? Wil jij werken voor de Greatest Place to Work van België? Wil jij mensen gelukkig maken en daar zelf ook een beter mens van worden (want geef toe, we zijn allemaal wel een beetje egoïstisch van tijd tot tijd)? Ontdek onze interne vacatures en bouw met jouw talenten mee aan de toekomst van iedereen.