Win een business & experience trip naar Portugal, Roemenië of Polen

13-04-2023
Business trip NL

15 jaar internationaal rekruteren: dat is 15 jaar ervaring en expertise die we in al z’n vormen met u willen delen. Maak u klaar voor een unieke kans.


We take you on a trip

We nemen u dit najaar letterlijk mee naar één van de drie landen waar we de voorbije jaren nauwe banden mee opbouwden. Een driedaagse escape met cultuur, business en belevingen. En dat in gezelschap van gelijkgestemde ondernemers/professionals uit België.

To România, Polska or Portugal

U leert Roemenië, Polen of Portugal kennen van een kant waarmee u het land nog niet eerder associeerde. Een trip die uw geest voedt en uw blik verruimt.

Klinkt interessant? Dan moet u er bij zijn.

Stel u kandidaat

Praktisch:

We nodigen u uit op één van onze drie business & experience trips. Drie dagen waarin we u meenemen doorheen een gevarieerd programma. We nemen op elk van de drie trips een gezelschap van vijf mee: ondernemers, HR professionals of operational managers. Twee Accent-collega’s begeleiden u soepel doorheen de planning.

Waar? Polen (Warschau), Portugal (Porto) of Roemenië (Cluj-Napoca)

Wanneer?
Cluj-Napoca (Roemenië): 25 tot 27 september
Warschau (Polen): 2 tot 6 oktober
Porto (Portugal): 9 tot 13 oktober

Wie? Voor wie al samenwerkt met internationale talenten of de stap nog moet zetten. Zaakvoerders, HR-professionals of operational managers.

Wat? Een driedaagse trip van a tot z voor u geregeld. Een trip waar we het actieniveau hoog tillen, de cultuur op uw bord (en in uw glas) serveren, en u in de lokale bedrijfswereld onderdompelen.

Zo gaat u mee

Interesse om erbij te zijn? Dat kan heel eenvoudig. Kan u zich eind september/ begin oktober 3 dagen vrijmaken? Stel u kandidaat via het formulier vóór 26 mei. Een onafhankelijke jury selecteert 15 winnaars tegen 9 juni.

Ik wil er graag bij zijn

FAQ

Kan ik kiezen voor welk land ik mij kandidaat stel?

Als u zich kandidaat stelt, kan u geselecteerd worden voor één van de drie trips. Zelf kiezen is dus niet mogelijk.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Bent u geselecteerd, dan weet u op 9 juni naar welk land u gaat en in welke periode.

Ga ik alleen of kan ik iemand meenemen?

Er is één ticket per winnaar voorzien. Dat betekent dat u met andere ondernemers/professionals op business trip gaat. Het ideale vertrekpunt om optimaal te netwerken en met een open, nieuwsgierige blik op verkenning te gaan.

Hoe groot is het reisgezelschap?

Er gaan vijf collega-ondernemers mee en twee Accent-collega’s die u de drie dagen op sleeptouw nemen.