Happy to Help: de permanentiedienst van Accent

Last-minute een contract verlengen, annuleren of wijzigen? Happy to help is er voor u.

happy to help

Happy to help is de permanentiedienst van Accent, die voor u paraat staat na de kantooruren en tijdens het weekend. Als u buiten de kantooruren nog snel een contract moet verlengen, annuleren of wijzigen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zijn er voor u. Zodra uw vertrouwde Accent-kantoor de deuren heeft gesloten, helpen onze collega’s van de permanentiedienst u met de glimlach verder.

Wanneer is Happy to help bereikbaar?

Elke weekdag van 17u30 ‘s avonds tot 8u30 ’s ochtends.
Op zaterdag, zondag en feestdagen is het zelfs 24/24.

Hoe is Happy to help bereikbaar?

Telefonisch via 0473 56 43 31

Hoe werkt het?

U belt ons op; wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk verder te helpen. Zodra u onze bevestigingsmail voor de opmaak, verlening of annulering van het contract heeft ontvangen, kan uw uitzendmedewerker zorgeloos aan de slag. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan opnieuw contact op, want bij controle of inspectie zal de bevestigingsmail cruciaal blijken.

E-connect: nog eenvoudiger en nog sneller

Vergeet niet dat u ook op elk moment van de dag zelf contracten kunt aanpassen via ons E-connect platform. Da’s nog eenvoudiger en nog sneller, dus we raden het zeker aan. Mocht u nog niet vertrouwd zijn met E-connect, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met uw Accent-contactpersoon voor meer info.

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956