Welkom!

20/11/2017

Healthy at work: leg lift

10/11/2017

Healthy at work: een goede zithouding

Pak kantoorergernissen aan met 9 tips
Tips & tricks | kantoor

Pak je kantoorergernissen aan met 9 tips

Mens erger je niet, maar dan op kantoor. Iedereen ergert zich wel eens aan een fenomeen op kantoor. Wij somden de meest voorkomende even op en boden meteen ook een oplossing!
hier heb je als jonge mama recht op
ouderschapsverlof | zwangerschapsverlof

Hier heb je als jonge mama recht op

Dames, attentie attentie! Deze blog kan jullie leven veranderen… Of toch een klein beetje. Je bent zwanger en de bevallingsdatum komt dichterbij. Omdat alles rond de geboorte van je baby al stressvol genoeg is, geven wij jou enkele zaken mee waar jij als jonge moeder recht op hebt tijdens en na jouw zwangerschap.
dag van de arbeid
verlof

Dag van de Arbeid: enkele weetjes

1 mei, Labour Day, ofte: Dag van de Arbeid. Hoewel de Engelse naam alles doet wijzen in de richting van zwangere dames is niets minder waar. Laat ons afgaan op de Nederlandse benaming.
Solliciteren via Pinterest
Social media | sollicitatietips

Solliciteren via Pinterest

Social media worden steeds belangrijker. Dus waarom niet solliciteren via sociale media? Facebook, Twitter en LinkedIn zijn al bekend maar wist je dat je ook kunt solliciteren via Pinterest?

SWOP nu ook met video CV
Swop | Apps

SWOP nu ook met video CV

Vergeet de datingapplicatie Tinder, SWOP heb je nodig op je smartphone! Het is een app (zelfde concept als Tinder) op je smartphone en solliciteren doe je dus met een swipe. Als je een vacature leuk vindt swipe je naar rechts, als de vacature niets voor jou is dan swipe je hem weg naar links.
17/05/2017

Accent is a Great Place To Work! #GPTW2017

tijdskrediet
wetgeving

Tijdskrediet

Tijdskrediet, wat is het, wat was het en wat wordt het?
Accent lanceert integratieproject
jobstudent | Accent Jobs

Accent lanceert het integratieproject

Accent werkt aan een heus integratieproject. Gisteren stond er een bijeenkomst in de K te Kortrijk op het programma met jobstudenten met een migratieachtergrond.

5 6 7 8 9 10 11