Welkom en sm;)e

13 excuses om sneakers te dragen behalve op casual friday
Tips & tricks

13 excuses om sneakers te dragen – behalve op casual Friday

High heels, classy as hell maar o zo pijnlijk na een paar uur. Toegegeven, die kokerrok staat beeldig met die blauwe pump, maar blauwe tenen daarentegen zijn alles behalve beeldig. Ben jij op zoek naar dat ene ultieme excuus om even die torenhoge hakken aan de kant te schuiven en die comfy sneaker te dragen? Wij helpen je op weg.
Een ochtend zonder chaos tips here
Tips & tricks

Een ochtend zonder chaos, tips here!

Chaotische ochtenden waar alles snel moet gaan is een gemeengoed. Toch vertikken we het om onze wekker een kwartiertje vroeger te zetten of om toch maar twee keer te ‘snoozen’ in plaats van drie keer. Niet getreurd, wij geven je enkele tips om jouw ochtenden super vlot laten verlopen.
27 redenen waarom een job in de horeca de beste is
Tips & tricks

27 redenen waarom een job in de horeca de beste is!

De horeca is, zeker in de zomer, een zware maar ongelooflijk leuke job. Wij somden alvast 27 redenen op waarom een job in de horeca de beste is.
De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk
wetgeving

De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk

De wet Macron, die sinds 1 juli 2016 van kracht is, roept bij velen nog vragen op. Ze is van toepassing op ondernemingen die gevestigd zijn buiten Frankrijk en geldt voor goederen- en personenvervoer, ongeacht het zware of lichte voertuigen betreft. Wij zetten de belangrijkste weetjes even op een rij.
als jobstudent werk je volgend jaar 475 uren
jobstudent | wetgeving

Als jobstudent werk je volgend jaar 475 uren

Waar je in 2016 als jobstudent in totaal nog 50 dagen werkte, verandert dit in 2017. Vanaf 1 januari volgend jaar werk je als student 475 uren in plaats van 50 dagen. Dit werd afgelopen week zo beslist op de ministerraad.
15/07/2016

Te laat om een Day Pass voor Tomorrowland te scoren? Grijp je kans!

21/06/2016

Spontane sollicitatie? Dankzij deze tips breng je dit tot een goed einde.

22/06/2016

Ga naar Tomorrowland dankzij Accent Jobs!

3 4 5 6 7 8 9