Welkom en sm;)e

De griep en het werk geen perfecte combo
Tips & tricks | ziekte

De griep en het werk... Geen perfecte combo?

De griep, een gemeen beestje dat ervoor zorgt dat je enkele dagen buiten strijd bent en niet kunt gaan werken. Iedereen heeft er wel eens last van, de ene meer dan de andere en altijd gebeurt het rond deze tijd van het jaar. Dankzij deze tips vermijd je dat jouw zakdoeken plots vol gesnoten zijn.
Let the hunting begin the hunting games
Accent Jobs

Let the hunting begin...

Toen de zon aan de horizon kwam piepen op dinsdag 25 oktober, kon je het al voelen: het beloofde een straffe dag te worden. Niet verwonderlijk aangezien de eerste editie van The Hunting Games (in Gent) plaatsvond. Een selecte groep ijverige studenten (alumni) schoven hun dagelijkse taken aan de kant om training te volgen bij onze professionals van de Accent Business School.
Daten met een werkgever naar keuze JCI jobdate
jobbeurs

Daten met een werkgever naar keuze

Een snelle date met mogelijke werkgevers en meteen weten of het klikt? Het kon op The Jobdate in Genk.
7 tips van presidentskandidaten voor jouw sollicitatiegesprek
sollicitatietips

7 tips van presidentskandidaten voor jouw sollicitatiegesprek

Sollicitaties. Voor sommigen een hobby, voor anderen een nachtmerrie. Een beetje hulp kan iedereen van tijd tot tijd gebruiken. En wie kan je hierbij beter helpen dan de Amerikaanse presidentskandidaten? Als je erover nadenkt is een presidentieel debat eigenlijk een sollicitatiegesprek op grote schaal. In dit geval is de werkgever de Amerikaanse kiezer en is de job het presidentschap van de USA. Maar wat is nu de sleutel van hun succes… of van hun falen?
Werken in ploegen van nachtmerrie naar harmonie
nachtwerk | gezondheid

Werken in ploegen? Van nachtmerrie naar harmonie

It’s all about the mindset!
20/10/2016

Accent Jobs was aanwezig op de Student Kick Off in Gent!

Work-life balance 5 tips van Accent Jobs
Tips & tricks

Work-life balance: 5 tips van Accent Jobs

Vakantie gedaan, school is begonnen, de routine is wedergekeerd. Maar niet de rust. Regelen, plannen, rijden van hot naar her, it’s all part of the game again. Wij geven je enkele nuttige en minder nuttige tips mee.
7 tips voor operatie clean desk
Tips & tricks

7 tips voor operatie 'Clean Desk'

Back to school, maar vooral: terug uit verlof. Een fris hoofd, een nieuwe start en zo kunnen we nog wel wat andere clichés opsommen. Je komt terug uit vakantie en denkt: “En deze keer ga ik er écht op letten dat mijn bureau net is en blijft.” Herken je het? Wij geven jou tips voor een ‘clean desk’. Sien en Maria zijn er niets tegen.
HireVue Prisca Van Poucke
Accent Jobs | sollicitatiegesprek

Hoe HireVue Prisca’s carrière veranderde

Dat onze nieuwste collega Prisca Van Poucke normaal in Vietnam zou wonen, maar nu op een van onze Digital Talent Hunterstoelen zit, is op z’n minst gezegd merkwaardig. De reden? Ze vond haar droomjob. HireVue, een platform waar videosollicitaties afgenomen worden, gaf haar carrière een nieuwe wending. Of videosollicitaties de recruitmentwereld op zijn kop zal zetten, weet ik nog niet. Dat het daarentegen een absolute succesformule schuilhoudt, bewijst dit blogbericht met verve.

13 excuses om sneakers te dragen behalve op casual friday
Tips & tricks

13 excuses om sneakers te dragen – behalve op casual Friday

High heels, classy as hell maar o zo pijnlijk na een paar uur. Toegegeven, die kokerrok staat beeldig met die blauwe pump, maar blauwe tenen daarentegen zijn alles behalve beeldig. Ben jij op zoek naar dat ene ultieme excuus om even die torenhoge hakken aan de kant te schuiven en die comfy sneaker te dragen? Wij helpen je op weg.
3 4 5 6 7 8 9