Welkom en sm;)e

dag van de arbeid
verlof

Dag van de Arbeid: enkele weetjes

1 mei, Labour Day, ofte: Dag van de Arbeid. Hoewel de Engelse naam alles doet wijzen in de richting van zwangere dames is niets minder waar. Laat ons afgaan op de Nederlandse benaming.
Solliciteren via Pinterest
Social media | sollicitatietips

Solliciteren via Pinterest

Social media worden steeds belangrijker. Dus waarom niet solliciteren via sociale media? Facebook, Twitter en LinkedIn zijn al bekend maar wist je dat je ook kunt solliciteren via Pinterest?

SWOP nu ook met video CV
Swop | Apps

SWOP nu ook met video CV

Vergeet de datingapplicatie Tinder, SWOP heb je nodig op je smartphone! Het is een app (zelfde concept als Tinder) op je smartphone en solliciteren doe je dus met een swipe. Als je een vacature leuk vindt swipe je naar rechts, als de vacature niets voor jou is dan swipe je hem weg naar links.
17/05/2017

Accent is a Great Place To Work! #GPTW2017

tijdskrediet
wetgeving

Tijdskrediet

Tijdskrediet, wat is het, wat was het en wat wordt het?
Accent lanceert integratieproject
jobstudent | Accent Jobs

Accent lanceert het integratieproject

Accent werkt aan een heus integratieproject. Gisteren stond er een bijeenkomst in de K te Kortrijk op het programma met jobstudenten met een migratieachtergrond.

bouwverlof 2017
verlof

Bouwverlof 2017

Elk jaar kijken alle werknemers in de bouwsector reikhalzend uit naar de data van het bouwverlof. Tadaaaaa, wij zetten ze alvast even voor jullie op een rij, per regio.
Is een bedrijfswagen nog voordelig
bedrijfswagen |

Is een bedrijfswagen nog voordelig?

Een bedrijfswagen, gratis tanken, geen verzekering betalen,… het lijkt voor velen een groot geschenk. Een wagen bovenop je maandloon: twee vliegen in één klap, denken de meesten. Maar is een bedrijfswagen echt zo voordelig?
Deze zeven beroepen zijn populair in 2017
Trends

Deze zeven beroepen zijn populair in 2017!

Digital, SEO, virtual reality, social media, blogs,… Deze termen waren de laatste jaren niet meer weg te slaan uit onze maatschappij. Waar er vroeger beroepen waren als ‘lantaarnpaalaansteker’ en ‘vlasroter’ hebben we nu beroepen als ‘blogger’ en ‘smarthome technicus’. We zetten de meest populaire beroepen van 2017 voor jou op een rij!
De 10 officiële feestdagen van 2017
verlof | vakantie

De 10 officiële feestdagen van 2017

Hoog tijd om jouw agenda boven te halen en deze dagen met drie verschillende fluostiften aan te duiden.
2 3 4 5 6 7 8