Welkom en sm;)e

safety day accent construct
veiligheid

Accent Construct doet het veilig

Begin april, de zon sluimert aan een grijze hemel. Iedereen wordt ’s middags aan het competentiecentrum van de VDAB verwacht voor de Safety Day.
Hoe groen zijn jouw vingers
werksfeer | Weersomstandigheden

Hoe groen zijn jouw vingers?

Lente! Dit wil zeggen: nieuw leven in de tuin en warmere temperaturen. De tuinbouwsector floreert opnieuw (hebt g’em?) en is op zoek naar nieuwe groene vingers. Iets voor jou?
Bouwverlof 2018
vakantie | verlof

Bouwverlof 2018

Een nieuw jaar betekent nieuwe data voor het bouwverlof. Ook zo benieuwd wanneer jij jouw weekendjes en vakanties kunt plannen? Wij zetten de data even voor je op een rij, per regio.
hoe en wanneer wissel ik best mijn winterbanden
Weersomstandigheden

Hoe en wanneer wissel ik best mijn winterbanden?

Door de warme indian summer temperaturen zouden we het bijna vergeten, maar het is weer tijd om die winterbanden van onder het stof te halen. Wanneer vervang je ze nu het best? En steek je zelf je handen uit de mouwen of laat je het beter doen door een professional?
wat is weerverlet
Weersomstandigheden

Wat is weerverlet?

Regen, sneeuw, koude temperaturen, storm, onweer… een orkaan? In België blijven we gelukkig gespaard van dit laatste natuurfenomeen, maar de andere zijn ons niet onbekend. Sommige beroepen zijn afhankelijk van het weer waardoor het soms onmogelijk is om te werken. Hier komt weerverlet om de hoek loeren. Weet jij er alles van?
SWOP Headhunter
Swop | Apps

SWOP een job voor een ander!

Onze SWOP-app zag het levenslicht in november 2014 en boekte ondertussen heel wat successen. Via de app kan je, al swipend, een job vinden die aansluit bij jouw voorkeuren. De afgelopen maanden werd achter de schermen hard gewerkt om het ‘Swop een job voor een ander-concept’ verder uit te werken. De nieuwe versie werd op 1 maart 2018 officieel gelanceerd. Wat moet jij er allemaal van weten?
Valentijn op het werk
collega | werksfeer

Valentijn op het werk?

Op 14 februari gaan de harten van velen sneller slaan en doen de juweliers en parfumeries gouden zaken. Niet alleen thuis viert de romantiek hoogtij, ook op het werk kan de vonk al eens overslaan. Dit heeft zo z’n voor- en z’n nadelen.
chicken nugget job
sollicitatietips

Betaald worden om chicken nuggets te eten? Het kan!

Ben je een echte chicken nugget liefhebber? Dan is dit ongetwijfeld de job van je leven.

04/01/2018

Healthy at work: sta recht tijdens meetings

wettelijke feestdagen van 2018
vakantie | verlof

De 10 wettelijke feestdagen van 2018

Het nieuwe jaar is begonnen. Hoog tijd om je agenda boven te halen en alle feestdagen van 2018 met stip aan te duiden! We zetten voor jou alles op rijtje.
1 2 3 4 5 6