Welkom en sm;)e

Solliciteren in de zomer
sollicitatietips

Waarom solliciteren in de zomer wél een goed idee is

Je zou het niet verwachten, maar solliciteren in de zomerperiode is wel degelijk een goed idee. Dat een aanzienlijk deel van de bevolking in juli of augustus vakantie neemt, betekent namelijk niet dat aanwervingen stilvallen. Integendeel: voor openstaande vacatures zijn recruiters vaak dringend op zoek naar de geschikte kandidaat. Solliciteren is de boodschap!
Vanaf welke temperaturen mag je stoppen met werken
Weersomstandigheden

Vanaf welke temperaturen mag je stoppen met werken?

Ha, eindelijk, zomer! Veel mensen denken bij warm weer meteen aan een terrasje op een zwoele zomeravond of een gezellige barbecue met de collega’s. Al moet er tijdens een hittegolf natuurlijk ook nog gewerkt worden. Wanneer zijn de temperaturen nu echt te hoog om te werken? Compliance Risk Manager Michèlle vertelt er alles over.
Afkoelen op kantoor
Tips & tricks | Weersomstandigheden

Vijf tips om af te koelen op kantoor

Heerlijk toch, die warme zomers. Genieten van de zon kan iedereen, maar productief zijn is niet altijd evident als er een hittegolf plaatsvindt. Heb jij het ook moeilijk om je te concentreren als het te warm is op kantoor? Met deze vijf tips ga je een succesvolle zomer tegemoet.
Diversity Days
Trends | werksfeer

Waarom diversiteit ons nauw aan het hart ligt

Op 15 en 16 mei 2019 organiseerden wij Diversity Days voor al onze medewerkers. De Diversity Days, een tweedaagse waarbij ‘anders zijn’ centraal stond, bleken meteen een schot in de roos. Anna Gaik, General Manager van Accent Foreign, blikt tevreden terug.
Studentenjob vakantiejob
jobstudent

Hoeveel mag je werken en verdienen als jobstudent?

Heel veel studenten verdienen graag iets bij tijdens de zomerperiode, maar er zijn natuurlijk wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als jobstudent. Wij zetten alle belangrijkste zaken even op een rijtje!
Bouwverlof 2019
verlof | vakantie

Bouwverlof 2019

Het is bijna zo ver. Nog even op de tanden bijten vooraleer we kunnen profiteren van een welverdiende vakantie. Ben jij ook al benieuwd wanneer je dit jaar zal genieten van een gezellige barbecue en een fris pintje? Wij zetten graag de nieuwe data van het bouwverlof voor jou op een rij!
05/06/2019

Accent zkt. roadies!

Team in de kijker Accent Business School
bedrijfscultuur | collega

Team in de kijker: Accent Business School

Wie ons al een tijdje volgt op Instagram, weet dat we maandelijks een unieke blik achter de schermen krijgen bij één van onze collega’s. Voor onze laatste editie maakten we echter een uitzondering, want we mochten meevolgen met meerdere mensen uit hetzelfde team. En wat voor team! Maak kennis met David, Leidy en Marie-Laurence van onze eigen Accent Business School.
Joris
bedrijfscultuur | collega

Medewerker in de kijker: Junior Consultant Joris

De afgelopen maanden konden we op Instagram al bij verschillende collega’s een unieke blik achter de schermen van hun job krijgen. Deze maand was het de beurt aan onze collega Joris, Junior Consultant bij Accent Construct in Aalst.
Het leven als roadie: rock ‘n’ roll achter de schermen
festivals | vacature

Het leven als roadie: rock ‘n’ roll achter de schermen

Wie onze vacaturepagina nauwlettend in de gaten houdt, zag wellicht onlangs de roadie-vacature passeren. Maar wat houdt dat precies in, werken als roadie? Je komt het hieronder te weten!
1 2 3 4 5 6