Welkom!

CV | sollicitatietips

Welke lay-out gebruik je voor je cv?

Heb jij een nieuwe job op het oog of sta je op het punt om je cv een professionele update te geven? Strak plan, want je cv bepaalt voor een groot deel je eerste indruk in het bedrijf waar je solliciteert. Maar hoe bepaal je nu de lay-out van je cv? Wij zetten alle aandachtspunten op een rij!
Knelpuntberoepen
vacature | sollicitatietips

Snel een job vinden? Kies voor een knelpuntberoep!

Ben jij op dit moment dringend op zoek naar een nieuwe job? Als je voor één van deze knelpuntberoepen kiest, kan je morgen al aan de slag!
Tips eerste job
Tips & tricks | sollicitatietips

Op zoek naar een eerste job? Bereid je voor met deze 5 handige tips!

Is het einde van jouw schoolcarrière in zicht en ben je helemaal klaar om die schoolbanken voor eens en voor altijd achter je te laten? Dan is het tijd om werk te maken van die langverwachte eerste job. Maar… hoe pak je die zoektocht nu precies aan? Wij geven je 5 gouden tips!
Tips eerste werkdag
starters | werksfeer

Drie gouden tips om je eerste werkdag met glans te doorstaan

Als je net een contract getekend hebt bij een nieuwe werkgever, kijk je uiteraard hard uit naar je nieuwe job. Toch gaat de eerste werkdag vaak gepaard met angstzweet en klamme handjes. Je wilt een goede indruk maken, alles snel onder de knie krijgen, aan de verwachtingen voldoen,… Alles samen lijkt die eerste werkdag loodzwaar. Toch hoeft het zo’n vaart niet te lopen. Aan de hand van deze drie gouden tips overleef je je eerste werkdag zonder kleerscheuren!
Tips zenuwen sollicitatiegesprek
sollicitatiegesprek | sollicitatietips

Tips om je zenuwen de baas te blijven tijdens een sollicitatiegesprek

Aan je droomjob gaat menig sollicitatiegesprek vooraf. Heel wat mensen hebben last van zenuwen tijdens een sollicitatie. En dat is ook normaal, want het is een belangrijk gesprek! Natuurlijk mogen je zenuwen niet de bovenhand nemen tijdens het sollicitatiegesprek. Voorkom dus liever dat het gesprek onder je zenuwen lijdt of dat je toeklapt. Deze tips helpen je alvast je zenuwen te bedwingen.
Sharejobs
Trends | Accent Jobs

SHAREJOBS: ook intern delen wij onze talenten!

Eind mei lanceerden wij SHAREJOBS, een deelplatform waarop bedrijven medewerkers (tijdelijk) aan elkaar kunnen uitlenen, maar dan zonder de complexe administratie die zo’n uitwisseling in veel gevallen met zich meebrengt.
Leuke stageplaats of vakantiejob
jobstudent | Swop

Hoe vind je een leuke stageplaats of vakantiejob?

Stage lopen is een belangrijk onderdeel bij de start van je carrière. Het is eerste beroepservaring en een opstapje naar de arbeidsmarkt. Hetzelfde geldt voor een vakantiejob die in lijn ligt met je studies. Via een stage of vakantiejob kan je je cv aandikken en zo je kansen op een eerste vaste job verhogen. Maar hoe vind je een leuke en leerrijke stageplaats of vakantiejob? Wij helpen je op weg!
Tips werkplezier
bedrijfscultuur | werksfeer

Meer werkplezier in 5 stappen

Let’s face it: we brengen in de meeste gevallen meer tijd door met onze collega’s dan met onze partner of vrienden. We kunnen het dus maar beter plezant maken op het werk. Met deze 5 tips breng jij meer werkplezier op het werk!
06/05/2020

Tips voor een geslaagde videosollicitatie

Videosollicitatie
sollicitatietips | sollicitatiegesprek

Tips voor een geslaagde videosollicitatie

Heb jij een sollicitatiegesprek gestrikt in dat bedrijf waar je zo graag aan de slag wil gaan? In tijden van social distancing verkoop je jezelf gewoon via een videosollicitatiegesprek! Als je rekening houdt met deze tips, dan zijn we zeker dat je het er fantastisch van af zal brengen.
1 2 3 4 5 6