Accent Business School


 
Werken bij Accent Jobs betekent een loopbaan met heel veel ontwikkelings- en bijscholingsmogelijkheden. Als je start bij Accent Jobs, word je opgeleid door de trainers van de Accent Business School. Er worden zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden en coachings georganiseerd op alle niveaus van de organisatie.

Om tegemoet te komen aan een optimale ontwikkeling van onze medewerkers werd in 2007 de Accent Business School opgericht. De bottom line bestaat erin onze medewerkers te stimuleren om beter te worden in hun huidige functie. Dit voornamelijk op sales-technisch vlak. Ook wat Business Intelligence en HR betreft worden de medewerkers continu bijgeschoold.

Innoveren en optimaliseren

De Accent Business School groeide in enkele jaren tijd uit tot de innovatieve ontwikkelingscel van het bedrijf waar innovatie en optimalisatie centraal staan. Dit doen we vanuit de ‘life long learning’ en ‘train de trainer‘ uitgangspunten. Op die manier worden onze medewerkers beter in hun huidige functie, waardoor de persoonlijke doorgroeimogelijkheden toenemen.

Starterstraining en salesgerichte coaching

Wie start bij Accent Jobs krijgt een intensieve training van 7 opleidingen, verspreid over 6 maanden, in de Accent Business School. Tijdens deze training krijg je info over onze bedrijfscultuur, missie-visie strategie en leer je onze IT tools kennen. Via een salesgerichte ‘coaching on the field’ en ‘coaching in the office’ ben je na twee jaar een expert in sales.