Work-life balance

Accent Jobs is een dynamisch bedrijf met een ambitieus doel, een bedrijf waarin we de lat hoog leggen voor onze eigen medewerkers.

Doordat we de lat zo hoog leggen, besteden we des te meer aandacht aan een goede balans tussen werk en vrije tijd en fun voor onze medewerkers.

Accent Jobs office

1.Altijd een kantoor in je buurt

2.Home maid

3.Recupdagen

4.Mama Accent Kit

5.Healthy lifestyle

  • Doordat dat we beschikken over het grootste kantorennet in België trachten we je zo dicht mogelijk rond jouw kerktoren te laten werken. Voor jou geen ellenlange files of een rit van meer dan een uur naar jouw werk!
  • Thuiskomen en je huishouden of strijk aan de kant hebben, kan dankzij het inschakelen van een kracht van: Home Maid.
  • Je mag, naast je verlof, 2 halve recupdagen per maand inplannen, bijvoorbeeld op woensdagnamiddag om samen met de kindjes thuis te zijn. Doordat heel wat jonge mama’s binnen Accent Jobs werken, weten we hoe belangrijk die extra tijd met het gezin is. Of je hebt gewoonweg zin in een leuke citytrip en je zet je recupdag op maandag of vrijdag in.
  • We hebben veel nieuwe mama’s werken in ons bedrijf en trachten ook die ingrijpende gebeurtenis zo goed mogelijk te begeleiden door een “Mama Accent Kit”. Deze loodst je doorheen de papiermolen die bij een geboorte komt kijken.
    Maar we verwennen vooral onze toekomstige en kersverse mama’s graag op de “Mama Accent Dag”. Dé ideale manier om ideeën uit te wisselen met collega’s die al ervaring hebben met het combineren van gezin en werk. Ook kan je je kleintje op 1 september aan de schoolpoort afzetten of oppikken dankzij onze flexibele uren die dag.
  • We hebben ook aandacht voor een ‘healthy lifestyle’. Samen met het volledige bedrijf gaan we voor een sportieve en gezonde levensstijl. Dit doen we dankzij de personal coaching van Springbok en door het creëren van ‘lifestyle ambassadors’ die een gezonde geest in een gezond lichaam promoten.
31/05/2016

Accent Jobs is walking on sunshine

Accent Jobs Swop app

Swop the job you love

Vind ook interne vacatures via onze
SWOP app!

Downloaden in de App Store Downloaden van Google Play
We hire for Cultural Fit - CompanyMatch