Work-life balance

Accent Jobs is een dynamisch bedrijf met een ambitieus doel, een bedrijf waarin we de lat hoog leggen voor onze eigen medewerkers.

Doordat we de lat zo hoog leggen, besteden we des te meer aandacht aan een goede balans tussen werk en vrije tijd en fun voor onze medewerkers.

Accent Jobs office

1.Altijd een kantoor in je buurt

2.Recupdagen

3.Mama Accent Kit

4.Healthy lifestyle

  • Doordat dat we beschikken over het grootste kantorennet in België trachten we je zo dicht mogelijk rond jouw kerktoren te laten werken. Voor jou geen ellenlange files of een rit van meer dan een uur naar jouw werk!
  • Je mag, naast je verlof, recupdagen inplannen, bijvoorbeeld op woensdag(namiddag) om samen met de kindjes thuis te zijn. Doordat heel wat jonge mama’s binnen Accent Jobs werken, weten we hoe belangrijk die extra tijd met het gezin is. Of je hebt gewoonweg zin in een leuke trip en je spaart je verlof en recupdagen op tot je ze wilt gebruiken in datzelfde jaar. Easy peasy, lemon squeezy.
  • We verwennen vooral onze toekomstige en kersverse mama’s en papa's graag op de 'Mama/Papa Accent Dag'. Dé ideale manier om ideeën uit te wisselen met collega’s die al ervaring hebben met het combineren van gezin en werk. Ook kan je je kleintje op 1 september aan de schoolpoort afzetten of oppikken dankzij onze flexibele uren die dag.
  • We hebben ook aandacht voor een ‘healthy lifestyle’. Samen met het volledige bedrijf gaan we voor een sportieve en gezonde levensstijl. Dit doen we dankzij de Accent Allstars, onze 'lifestyle ambassadors' die een gezonde geest in een gezond lichaam promoten dankzij verschillende trainingen en workshops die we aanbieden.
31/05/2016

Accent Jobs is walking on sunshine