Great place to work, yeah baby!

Dit jaar behoort Accent Jobs terug tot de top drie van beste European Great Places to Work in de categorie grote bedrijven met meer dan 500 medewerkers. Daar zijn wij bijzonder trots op. In België eindigde Accent Jobs op de tweede plaats. De lijst van beste werkgevers wordt sinds 2002 jaarlijks opgesteld door Great Place to Work op uitnodiging van de Europese Commissie. Daarenboven is Accent Jobs de enige HR dienstverlener in de top drie.

De GPTW verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Vlerick Management School en de score wordt bepaald door je eigen interne medewerkers.

Accent Jobs investeert voortdurend in zijn medewerkers en staat sinds 2003 genoteerd in de Europese lijsten van Great Place to Work. Zo gaat elke nieuwe medewerker door een uitgebreid traject van training, coaching en persoonlijke gesprekken om zich de waarden, werkwijze en jonge bedrijfscultuur van Accent Jobs, die geen hiërarchie of bureaucratie kent, eigen te maken. Bijna één op drie nieuwe medewerkers solliciteert bij Accent Jobs op aanraden van een bestaande medewerker.

Meer weten over GPTW?

Accent Jobs Swop app

Swop the job you love

Vind ook interne vacatures via onze
SWOP app!

Downloaden in de App Store Downloaden van Google Play
We hire for Cultural Fit - CompanyMatch