Accent Construct

Accent Construct is het uitzend-selectiebedrijf, gespecialiseerd in het aanbieden van vaste jobs in de bouwsector. Wij hebben het grootste kantoren- en klantennetwerk in de sector en zijn dus marktleider in deze niche.

Binnen Accent Construct specialiseren we ons nog verder om je optimaal en op maat te kunnen verder helpen.

  • Construct: Voor iedere bouwvakarbeider.
  • Foreign: Voor iedere buitenlandse bouwvakarbeider.

Waarom wil jij werken voor Accent Construct?

  • Accent Construct is dé specialist in jobs in de bouwsector en biedt je enkel en alleen jobs aan met zicht op een vast contract.
  • Wat is er uitzonderlijk aan onze manier van werken?... Accent Construct beschouwt jou als onze belangrijkste ‘klant’, wij vertrekken dus vanuit jouw behoeften. Wij houden in onze zoektocht niet enkel rekening met jouw gewenste jobinhoud, we kijken ook in welk soort bedrijf je het beste past. M.a.w. een bedrijfscultuur zoeken waarbinnen jij je goed voelt.
  • Als je opstart via Accent Construct en je je toch niet 100% goed voelt om één of andere reden, dan biedt Accent Construct jou de garantie op een nieuwe job, optie vast. Wij zijn jouw persoonlijke jobcoach waar je voor al jouw noden, vragen en administratie terecht kan.

Daardoor is Accent Construct de nummer één in de bouwsector!

Wij kijken er enorm naar uit om je persoonlijk te ontmoeten in één van onze gespecialiseerde kantoren om je eigenhandig te laten proeven van de service die jij verdient.Kantoren


17/05/2017

Succes story Ahmed

12/09/2019

Het Construct verhaal van Dempsey

17/05/2017

Jobdag Heijmans Infra en Van den Berg