Gespecialiseerde afdelingen met kennis van zakenWerk zoeken is niet altijd eenvoudig: er zijn zoveel vacatures in verschillende sectoren in alle hoeken van het land. Gelukkig kan je tijdens je zoektocht rekenen op de deskundigheid van onze gespecialiseerde afdelingen. Zo kan elke sollicitant met eender welk profiel bij Accent Jobs terecht voor een persoonlijke begeleiding en een job op maat!

Een overzicht van de Accent Jobs afdelingen:

 • Accent Call Agents:
  Accent Call Agents is doorlopend op zoek naar vlotte call agents en supervisors voor contactcenters..
  Kennis van zaken, vriendelijkheid, stalen zenuwen, verdraagzaamheid, een hoge frustratiedrempel, het zijn maar een paar vereisten waarover televerkopers en klantendienstmedewerkers moeten beschikken. Het nagaan van deze tele-skills is dan ook een absolute prioriteit voor onze gespecialiseerde Callcenter recruiters. Verder zijn we ook gespecialiseerd in teamcoaches, call center managers en sales trainers en andere leidinggevende functies in deze sector
 • Accent Construct:
  Accent Construct gaat op zoek naar arbeiders en bedienden voor de bouwsector..
  Accent Construct is dé partner bij uitstek voor elk bedrijf dat actief is in de bouwsector. Metser, plakker, boekhouder of administratief bediende, wij gaan op zoek naar de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie voor elk bedrijf in de bouwsector.
 • Accent Construct Engineering:
  Accent Construct Engineering zoekt ingenieurs voor de bouwsector..
  Wie op zoek is naar een job als ingenieur in de bouwsector (paritair comité 124) is bij Accent Construct Engineering aan het juiste adres. Van werfleider tot bouwcalculator of landmeter, wij matchen gegarandeerd de geschikte kandidaat aan de juiste job.
 • Accent Food & Horeca:
  Accent Food & Horeca voorziet de voedingsindustrie van degelijke medewerkers..
  Voor de voedingssector, met zijn onvoorspelbare pieken en dalen, staat Accent Food & Horeca paraat om personeelstekorten snel en accuraat op te vangen. Wij zorgen voor gemotiveerde en ervaren werknemers die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat je ze meteen kan inzetten in jouw bedrijf.
 • Accent Foreign:
  Accent Foreign rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders en bedienden voor knelpuntberoepen..
  Speciaal voor bedrijven met functies die niet ingevuld raken, rekruteert Accent Foreign gemotiveerde, buitenlandse arbeiders en bedienden. Onze aanpak is tweeledig: enerzijds gaan we op zoek naar de aanwezige, buitenlandse profielen in België, maar we rekruteren ook actief in het buitenland (Polen, Roemenië en Portugal).
 • Accent Foreign Construction:
  Accent Foreign Construction rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders voor bedrijven in de bouwsector.
 • Accent Foreign Logistics:
  Accent Foreign Logistics rekruteert gemotiveerde buitenlandse chauffeurs voor bedrijven in de logistieke sector.
 • Accent Foreign Technical:
  Accent Foreign Technical rekruteert gemotiveerde buitenlandse vaklui met technische talenten.
 • Accent Foreign Food & Production :
  Accent Foreign Food & Production voorziet de voedingsindustrie van degelijke medewerkers.
 • Accent Foreign Industry :
  Accent Foreign Industry rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders.
 • Accent Industry & Production :
  Accent Industry & Production gaat op zoek naar toegewijde arbeiders.
  Wie op zoek is naar een interessante, actieve job als arbeider, is bij Accent Industry & Production aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmakers, operatoren, inpakkers, tuinarbeiders, enz.
 • Accent Jobs for Shops:
  Accent Jobs for Shops focust zich op alle bediendenprofielen in de retailsector.
  Op zoek naar verkopers, visual merchandisers, winkelverantwoordelijken of kassiersters? Accent Jobs for Shops focust zich op bediendenprofielen in de retailsector.
 • Nowjobs:
  De snelste en gemakkelijkste manier om 24/7 een tijdelijke job te vinden.
 • Accent Office & Sales:
  Accent Office & Sales is gespecialiseerd in de rekrutering van bediendenprofielen.
  Of je nu op zoek bent naar een uitstekende marketeer, een personal assistant, een geboren commercieel talent of een administratieve duizendpoot, bij Accent Office & Sales ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Wij voeren diepgaande profielanalyses uit, rekruteren op een creatieve manieren en maken grondige selecties. Zo zorgen wij ervoor dat we de geknipte medewerker vinden voor elke vacature.
 • Accent Technical:
  Accent Technical gaat op zoek naar gespecialiseerde vaklui met technische talenten.
  Elektricien, calculator of HVAC-technieker, het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die door Accent Technical ingevuld worden. Gespecialiseerde, technische vaklui zijn hier aan het juiste adres.
 • Accent Transport & Logistics:
  Accent Transport & Logistics zoekt steeds gemotiveerde arbeidersprofielen voor bedrijven in de logistieke sector.
  Accent Transport & Logistics is gespecialiseerd in het aanwerven van gemotiveerde chauffeurs voor allerhande opdrachten. Van dagelijks personenvervoer tot internationale cargo’s met chemische materialen, Accent Transport & Logistics maakt de ideale match tussen de geschikte kandidaat en de perfecte job.
 • Accent 50+:
  Accent 50+ is een uitzendkantoor dat focust op carrièrebegeleiding voor 50-plussers.
  Bij Accent 50+ staat een gespecialiseerde begeleiding van de kandidaat centraal. We zorgen voor oriënterende testen en suggereren opleidingen om mensen bij te scholen wanneer ze specifieke skills ontbreken. We beginnen altijd bij de kandidaat en gaan enkel op basis van zijn of haar interesses en competenties passende jobs voorstellen.