Bring a friend!

Een vriend of vriendin aan een leuke job helpen én op onze kosten een dagje naar Rock Werchter gaan? Jep, dat kan!

 

Heb jij een vriend, vriendin, broer, zus, of misschien gewoon een verre kennis die op zoek is naar een nieuwe job? En ben jij zo iemand die wel graag eens uit de bol gaat op de zomerfestivals? Dan hebben wij geweldig goed nieuws voor jou, want Accent maakt beide zaken mogelijk!

Het enige wat je hoeft te doen om die festivaltickets te scoren, is ons de contactgegevens van jouw werkzoekende vriend bezorgen. Dat kan door een kantoor binnen te stappen, door onze medewerkers op te bellen of door ons een mailtje te sturen met alle gegevens. Gaat jouw vriend dan effectief minimum 15 dagen aan de slag bij een klant van Accent, via Accent? Dan zorgen wij ervoor dat jullie deze zomer samen een stevig feestje kunnen bouwen op Rock Werchter!

Werk jij op dit moment niet via Accent, maar wil jij ook graag deelnemen aan onze bring a friend-actie? Ook dat is mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen, is je registreren via onze MyAccent app die je kan downloaden op de App store of op Google play en daarna de normale procedure volgen. Piece of cake!

Klinkt dat als muziek in je oren? Neem dan vandaag nog deel aan deze actie. Hop, verzamel die contactgegevens, bezorg je vriend(in) een leuke job en vier dit samen op Rock Werchter.

See you at the festivals!