Huidige filters:

Welkom en sm;)e

Pak kantoorergernissen aan met 9 tips

tips & tricks // kantoor

13/07/2017

Pak je kantoorergernissen aan met 9 tips

Mens erger je niet, maar dan op kantoor. Iedereen ergert zich wel eens aan een fenomeen op kantoor. Wij somden de meest voorkomende even op en boden meteen ook een oplossing!
Meer lezen
hier heb je als jonge mama recht op

ouderschapsverlof // zwangerschapsverlof

03/05/2017

Hier heb je als jonge mama recht op

Dames, attentie attentie! Deze blog kan jullie leven veranderen… Of toch een klein beetje. Je bent zwanger en de bevallingsdatum komt dichterbij. Omdat alles rond de geboorte van je baby al stressvol genoeg is, geven wij jou enkele zaken mee waar jij als jonge moeder recht op hebt tijdens en na jouw zwangerschap.
Meer lezen
dag van de arbeid

verlof

01/05/2017

Dag van de Arbeid: enkele weetjes

1 mei, Labour Day, ofte: Dag van de Arbeid. Hoewel de Engelse naam alles doet wijzen in de richting van zwangere dames is niets minder waar. Laat ons afgaan op de Nederlandse benaming.
Meer lezen
Solliciteren via Pinterest

Social media // sollicitatietips

26/04/2017

Solliciteren via Pinterest

Social media worden steeds belangrijker. Dus waarom niet solliciteren via sociale media? Facebook, Twitter en LinkedIn zijn al bekend maar wist je dat je ook kunt solliciteren via Pinterest?

Meer lezen
SWOP nu ook met video CV

Swop // Apps

13/04/2017

SWOP nu ook met video CV

Vergeet de datingapplicatie Tinder, SWOP heb je nodig op je smartphone! Het is een app (zelfde concept als Tinder) op je smartphone en solliciteren doe je dus met een swipe. Als je een vacature leuk vindt swipe je naar rechts, als de vacature niets voor jou is dan swipe je hem weg naar links.
Meer lezen
17/05/2017

Accent is a Great Place To Work! #GPTW2017

tijdskrediet

wetgeving

31/03/2017

Tijdskrediet

Tijdskrediet, wat is het, wat was het en wat wordt het?
Meer lezen
Accent lanceert integratieproject

jobstudent // Accent Jobs

10/03/2017

Accent lanceert het integratieproject

Accent werkt aan een heus integratieproject. Gisteren stond er een bijeenkomst in de K te Kortrijk op het programma met jobstudenten met een migratieachtergrond.

Meer lezen
bouwverlof 2017

verlof

06/03/2017

Bouwverlof 2017

Elk jaar kijken alle werknemers in de bouwsector reikhalzend uit naar de data van het bouwverlof. Tadaaaaa, wij zetten ze alvast even voor jullie op een rij, per regio.
Meer lezen
Is een bedrijfswagen nog voordelig

bedrijfswagen //

12/02/2017

Is een bedrijfswagen nog voordelig?

Een bedrijfswagen, gratis tanken, geen verzekering betalen,… het lijkt voor velen een groot geschenk. Een wagen bovenop je maandloon: twee vliegen in één klap, denken de meesten. Maar is een bedrijfswagen echt zo voordelig?
Meer lezen
1 2 3 4 5 6