Welkom!

Pers | Accent Jobs

Onderneming van het jaar 2015

Ac­cent Jobs, B&R Bouw­groep, DEME en Ren­son waren de ge­no­mi­neer­den voor de 21ste prijs van de On­der­ne­ming van het Jaar.
Pers | Accent Jobs

'Elk van onze 250 kantoren is een KMO'

DEME, Accent Jobs, B&R Bouwgroep en Renson. Op 20 oktober mag een van deze vier Vlaamse bedrijven zich Onderneming van het Jaar noemen. De Tijd ging praten met telkens vier gedreven werknemers die – de voeten in de klei – gestalte geven aan de succesvolle aanpak van de genomineerden. Vandaag: Accent Jobs.
Pers | The House Of HR

The House of HR en Continu sluiten strategische alliantie voor verdere groei op Nederlandse markt

The House of HR, de overkoepelende HR-groep met merken als Accent Jobs, Covebo, Abylsen, Logi-technic en Peak6 met expertise in het landschap van Specialist Recruitment en Engineering Consulting, bundelt haar krachten met het Nederlandse bedrijf Continu. Daarmee versterkt The House of HR haar positie op de Nederlandse markt, na de strategische alliantie met het Nederlandse Covebo in juni 2015.
Studentenarbeid blijft stijgen en bereikt recordhoogte
jobstudent | vakantiejob

Studentenarbeid blijft stijgen en bereikt recordhoogte

Juli en augustus zijn de twee maanden waarin jobstudenten gretig werken om hun studies, kleren, dure hobby’s etc. te kunnen bekostigen. Bedrijven spelen hier graag op in want jobstudenten zijn goedkope werkkrachten omdat er slechts een beperkte sociale bijdrage van 5,43% betaald wordt. En dus gaat het goed met onze studentenarbeid, zo blijkt.
Accent Jobs | The House Of HR

The House of HR en Covebo bundelen hun krachten

ROESELARE, 29 juni 2015 – The House of HR, de overkoepelende HR-groep die met merken als Accent Jobs, Logi-technic en Peak6 actief is in het volledige landschap van HR-oplossingen, neemt via haar hoofdaandeelhouder NAXICAP Partners het Nederlandse bedrijf Covebo over. Daarmee breidt The House of HR haar aanwezigheid op de Nederlandse markt sterk uit en spreken beide bedrijven hun gezamenlijke ambitie uit om tot de top 10 van landelijke spelers in Nederland te behoren.
Swop app goes international
Apps | Accent Jobs

Swop-app goes international!

Wim Vanhaelemeesch, de man van de oprichtster van Accent Jobs Conny Vandendriessche en lid van het Accent Jobs IT steering comité, vertoefde afgelopen week in Barcelona voor een Digital Expert Class. Deze werd georganiseerd door Peter Hinssen en Steven Van Belleghem, ons ook niet onbekend. De aanwezigen waren voornamelijk CEO’s en ondernemers die mee willen varen op de digitale stroom anno 2015.
Op zoek naar een gepast relatiegeschenk?
Tips & tricks | bedrijfscultuur

Op zoek naar een gepast relatiegeschenk?

Ook in 2015 gaan bedrijven op zoek naar originele geschenken die ze aan hun klanten of prospecten geven. Een relatiegeschenk is een goede tool voor bedrijven om klanten te overtuigen. Paraplu’s en paperclips zijn passé en klanten verwachten steeds meer van deze geschenken. Even inspiratieloos als een oververmoeide schrijver met een immense writer’s block? Geen nood, hier vind je enkele tips die je helpen bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!
02/12/2015

Swop the job you love

2 3 4 5

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer