Welkom!

Swop app goes international
Apps | Accent Jobs

Swop-app goes international!

Wim Vanhaelemeesch, de man van de oprichtster van Accent Jobs Conny Vandendriessche en lid van het Accent Jobs IT steering comité, vertoefde afgelopen week in Barcelona voor een Digital Expert Class. Deze werd georganiseerd door Peter Hinssen en Steven Van Belleghem, ons ook niet onbekend. De aanwezigen waren voornamelijk CEO’s en ondernemers die mee willen varen op de digitale stroom anno 2015.
Op zoek naar een gepast relatiegeschenk?
Tips & tricks | bedrijfscultuur

Op zoek naar een gepast relatiegeschenk?

Ook in 2015 gaan bedrijven op zoek naar originele geschenken die ze aan hun klanten of prospecten geven. Een relatiegeschenk is een goede tool voor bedrijven om klanten te overtuigen. Paraplu’s en paperclips zijn passé en klanten verwachten steeds meer van deze geschenken. Even inspiratieloos als een oververmoeide schrijver met een immense writer’s block? Geen nood, hier vind je enkele tips die je helpen bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!
02/12/2015

Swop the job you love

2 3 4 5

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer