Welkom!

War for talent zo behoudt u technisch talent
leidinggeven | Tips & tricks

War for talent, zo behoudt u technisch talent!

De zoektocht naar technisch talent was nog nooit zo uitdagend. In een markt waar elk technisch beroep een knelpuntberoep is, hebben sollicitanten het voor het zeggen. Wij stelden de top 5 samen van wat technici belangrijk vinden in hun job, los van de jobinhoud.
Aanpassing baremalonen logistics
loonindexering

Aanpassing baremalonen Logistics

That time of year again. De indexeringen zijn volop aan de gang. Hieronder vind je een kort overzicht voor jouw loonsaanpassing als je in de niche Logistics werkt.
veel verlengde weekends
verlof | vakantie

2016 heeft veel verlengde weekends in het vooruitzicht

Niets zo leuk als een verlengd weekend dankzij een feestdag. Wel, Accent Jobs heeft goed nieuws voor jou. In 2016 hebben we, mits enkele toegevingen van drie verlofdagen, maar liefst 10 verlengde weekends. Hoe dit komt, dat lees je hier.
Bedrijven Contactdagen
Bedrijven Contact Dagen | Accent Jobs

De Bedrijven Contactdagen 2015

Bedrijven Contactdagen 2015 vindt plaats op 9 en 10 december in Kortrijk XPO. De beurs is reeds toe aan haar 15de editie! Dat is het levende bewijs dat zakelijke face-to-face contacten een must zijn, zeker in onze huidige e-economie. Bedrijven Contactdagen focust dan ook op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers. Tijdens deze beurs worden business opportuniteiten blootgelegd en wordt het ondernemerschap gestimuleerd. Dit alles in een gemoedelijke en ontspannen sfeer met een personal touch.
Pers | Accent Jobs

Onderneming van het jaar 2015

Ac­cent Jobs, B&R Bouw­groep, DEME en Ren­son waren de ge­no­mi­neer­den voor de 21ste prijs van de On­der­ne­ming van het Jaar.
Pers | Accent Jobs

'Elk van onze 250 kantoren is een KMO'

DEME, Accent Jobs, B&R Bouwgroep en Renson. Op 20 oktober mag een van deze vier Vlaamse bedrijven zich Onderneming van het Jaar noemen. De Tijd ging praten met telkens vier gedreven werknemers die – de voeten in de klei – gestalte geven aan de succesvolle aanpak van de genomineerden. Vandaag: Accent Jobs.
Pers | The House Of HR

The House of HR en Continu sluiten strategische alliantie voor verdere groei op Nederlandse markt

The House of HR, de overkoepelende HR-groep met merken als Accent Jobs, Covebo, Abylsen, Logi-technic en Peak6 met expertise in het landschap van Specialist Recruitment en Engineering Consulting, bundelt haar krachten met het Nederlandse bedrijf Continu. Daarmee versterkt The House of HR haar positie op de Nederlandse markt, na de strategische alliantie met het Nederlandse Covebo in juni 2015.
1 2 3 4 5

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer