Welkom!

Accent Foreign Recruitment
Accent Jobs

Accent Foreign lanceert nieuwe website

November was een erg belangrijke maand voor onze collega's van Accent Foreign, want op 13 november werd hun eigen gloednieuwe website gelanceerd!
De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk
wetgeving

De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk

De wet Macron, die sinds 1 juli 2016 van kracht is, roept bij velen nog vragen op. Ze is van toepassing op ondernemingen die gevestigd zijn buiten Frankrijk en geldt voor goederen- en personenvervoer, ongeacht het zware of lichte voertuigen betreft. Wij zetten de belangrijkste weetjes even op een rij.
Check in at work wat is dat precies
Trends | wetgeving

’Check in at work’: wat is dit precies?

Inchecken is een fenomeen dat we ondertussen allemaal kennen. Even inchecken op uw smartphone om uw vrienden of collega’s te laten weten waar u bent en wat u aan het doen bent. Inchecken gebeurt niet alleen in uw vrije tijd, maar ook op het werk.

War for talent zo behoudt u technisch talent
leidinggeven | Tips & tricks

War for talent, zo behoudt u technisch talent!

De zoektocht naar technisch talent was nog nooit zo uitdagend. In een markt waar elk technisch beroep een knelpuntberoep is, hebben sollicitanten het voor het zeggen. Wij stelden de top 5 samen van wat technici belangrijk vinden in hun job, los van de jobinhoud.
Aanpassing baremalonen logistics
loonindexering

Aanpassing baremalonen Logistics

That time of year again. De indexeringen zijn volop aan de gang. Hieronder vind je een kort overzicht voor jouw loonsaanpassing als je in de niche Logistics werkt.
veel verlengde weekends
verlof | vakantie

2016 heeft veel verlengde weekends in het vooruitzicht

Niets zo leuk als een verlengd weekend dankzij een feestdag. Wel, Accent Jobs heeft goed nieuws voor jou. In 2016 hebben we, mits enkele toegevingen van drie verlofdagen, maar liefst 10 verlengde weekends. Hoe dit komt, dat lees je hier.
Bedrijven Contactdagen
Bedrijven Contact Dagen | Accent Jobs

De Bedrijven Contactdagen 2015

Bedrijven Contactdagen 2015 vindt plaats op 9 en 10 december in Kortrijk XPO. De beurs is reeds toe aan haar 15de editie! Dat is het levende bewijs dat zakelijke face-to-face contacten een must zijn, zeker in onze huidige e-economie. Bedrijven Contactdagen focust dan ook op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers. Tijdens deze beurs worden business opportuniteiten blootgelegd en wordt het ondernemerschap gestimuleerd. Dit alles in een gemoedelijke en ontspannen sfeer met een personal touch.
Pers | Accent Jobs

Onderneming van het jaar 2015

Ac­cent Jobs, B&R Bouw­groep, DEME en Ren­son waren de ge­no­mi­neer­den voor de 21ste prijs van de On­der­ne­ming van het Jaar.
1 2 3 4 5

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer