Welkom en sm;)e

Bouwnieuws en Accent Construct aan het woord
Trends | Accent Jobs

Op zoek naar medewerkers. Al eens uitzendkrachten overwogen?

Goede arbeidskrachten zijn vandaag de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Hoe detecteer je in het schaarse aanbod de witte raaf? Vormen uitzendkrachten een veelbelovende opstap naar vaste contracten? Bouwnieuws peilde bij twee aannemers naar hun ervaringen met uitzendkrachten en liet ook twee Accent-experts aan het woord.
safety day accent construct
veiligheid

Accent Construct doet het veilig

Begin april, de zon sluimert aan een grijze hemel. Iedereen wordt ’s middags aan het competentiecentrum van de VDAB verwacht voor de Safety Day.
Bouwverlof 2018
vakantie | verlof

Bouwverlof 2018

Een nieuw jaar betekent nieuwe data voor het bouwverlof. Ook zo benieuwd wanneer jij jouw weekendjes en vakanties kunt plannen? Wij zetten de data even voor je op een rij, per regio.
Accent Foreign Recruitment
Accent Jobs

Accent Foreign lanceert nieuwe website

November was een erg belangrijke maand voor onze collega's van Accent Foreign, want op 13 november werd hun eigen gloednieuwe website gelanceerd!
jobroad project
CSR Corporate Social Responsibility

#Jobroad: samen met vluchtelingen op zoek naar een job

Vanuit de doelstelling om mensen met een migratieachtergrond aan het werk te helpen is Accent in samenwerking met o.a. VDAB en VOKA in het #Jobroad-project gestapt.
bouwverlof 2017
verlof

Bouwverlof 2017

Elk jaar kijken alle werknemers in de bouwsector reikhalzend uit naar de data van het bouwverlof. Tadaaaaa, wij zetten ze alvast even voor jullie op een rij, per regio.
De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk
wetgeving

De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk

De wet Macron, die sinds 1 juli 2016 van kracht is, roept bij velen nog vragen op. Ze is van toepassing op ondernemingen die gevestigd zijn buiten Frankrijk en geldt voor goederen- en personenvervoer, ongeacht het zware of lichte voertuigen betreft. Wij zetten de belangrijkste weetjes even op een rij.
Check in at work wat is dat precies
Trends | wetgeving

De wijziging van de werfmelding in een notendop

Er gebeuren regelmatig wijzigingen rond de werfmelding. Op de duur ziet u door het bos de bomen niet meer. Wij helpen u graag om de boom terug te vinden.
Check in at work wat is dat precies
Trends | wetgeving

’Check in at work’: wat is dit precies?

Inchecken is een fenomeen dat we ondertussen allemaal kennen. Even inchecken op uw smartphone om uw vrienden of collega’s te laten weten waar u bent en wat u aan het doen bent. Inchecken gebeurt niet alleen in uw vrije tijd, maar ook op het werk.

War for talent zo behoudt u technisch talent
leidinggeven | Tips & tricks

War for talent, zo behoudt u technisch talent!

De zoektocht naar technisch talent was nog nooit zo uitdagend. In een markt waar elk technisch beroep een knelpuntberoep is, hebben sollicitanten het voor het zeggen. Wij stelden de top 5 samen van wat technici belangrijk vinden in hun job, los van de jobinhoud.
1 2 3 4

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer