Welkom!

Werkplezier Accent Jobs
Accent Jobs | Trends

Eén op twee Belgen ervaart veel werkplezier

Accent is de pionier in werkplezier. Al meer dan 25 jaar streven we naar een werkomgeving waar onze medewerkers zich goed kunnen voelen. Meer zelfs: we hebben er onze missie van gemaakt om al onze uitzendmedewerkers te matchen aan een job waarbij ze zelf ook werkplezier kunnen ervaren. Eind 2020 lanceerden we een enquête over werkplezier in België, waaruit bleek dat één op twee Belgen werkplezier ervaart, maar ook dat de leidinggevende hierbij een cruciale rol speelt.
Videovacatures
Trends | Tips & tricks

3 redenen om vandaag nog aan de slag te gaan met videovacatures

Het jaar 2020 was het jaar waarin we massaal de voordelen van videocommunicatie leerden kennen. We maakten kennis met videosollicitaties, we Zoomden erop los, we hielden onze medewerkers up-to-date met persoonlijke videoboodschappen en we organiseerden webinars om onze klanten te informeren en inspireren. Maar dé grootste winnaar is voor ons toch de videovacature geworden, en daar zijn verschillende redenen voor.
Sharejobs
Trends | Accent Jobs

SHAREJOBS: ook intern delen wij onze talenten!

Eind mei lanceerden wij SHAREJOBS, een deelplatform waarop bedrijven medewerkers (tijdelijk) aan elkaar kunnen uitlenen, maar dan zonder de complexe administratie die zo’n uitwisseling in veel gevallen met zich meebrengt.
Employer branding
bedrijfscultuur | werksfeer

Employer branding tijdens en na Covid-19

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf als een aantrekkelijke werkgever wordt gezien, ook tijdens en vooral na de coronacrisis. Da’s de vraag die Tom De Wachter van Insilencio beantwoordde tijdens ons webinar over employer branding. Wij hebben de belangrijkste inzichten voor jou samengevat.
Accent en MVO
Accent Jobs | ondernemen

Match made in heaven: Accent en MVO

We hoeven het niet te herhalen: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), soms ook simpelweg duurzaam of maatschappelijk ondernemen genoemd, wint almaar aan belang in het professioneel landschap. Het is op vandaag niet zomaar een trend, eerder een noodzaak. Accent zet als organisatie uiteraard ook in op integratie. Dit doen we met initiatieven zoals JobRoad en Foreign Integration én met steun van het Europees Sociaal Fonds.
Wettelijke feestdagen 2020
verlof | vakantie

De wettelijke feestdagen van 2020 in België

2020, een nieuw jaar! Dat betekent nieuwe officiële feestdagen om in je agenda aan te kruisen! Wij goten ze allemaal in een handig overzicht, dus haal die agenda maar boven!
werfmelding
wetgeving

De werfmelding: wat is dat precies?

Mensen die in de bouwsector werken, hebben er ongetwijfeld al over gehoord of er zelfs al mee te maken gehad. De werfmelding is een niet onbelangrijk begrip in de bouwsector, maar wat houdt het precies in?
Belastingsvrijstelling sociaal passief
wetgeving

Belastingsvrijstelling sociaal passief

Vanaf 1 januari 2019 kunnen werkgevers genieten van een belastingvrijstelling sociaal passief voor medewerkers die minstens 5 jaar in dienst zijn. Voor werkgevers met een groot aantal medewerkers, kan deze regeling resulteren in een grote, weliswaar tijdelijke, belastingbesparing. Maar wat houdt deze vrijstelling precies in?
Diversity Days
Trends | werksfeer

Waarom diversiteit ons nauw aan het hart ligt

Op 15 en 16 mei 2019 organiseerden wij Diversity Days voor al onze medewerkers. De Diversity Days, een tweedaagse waarbij ‘anders zijn’ centraal stond, bleken meteen een schot in de roos. Anna Gaik, General Manager van Accent Foreign, blikt tevreden terug.
Bouwverlof 2019
verlof | vakantie

Bouwverlof 2019

Het is bijna zo ver. Nog even op de tanden bijten vooraleer we kunnen profiteren van een welverdiende vakantie. Ben jij ook al benieuwd wanneer je dit jaar zal genieten van een gezellige barbecue en een fris pintje? Wij zetten graag de nieuwe data van het bouwverlof voor jou op een rij!
1 2 3 4 5

Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer

Persberichten, historiek, management

Lees meer