Gespecialiseerde Accent kantoren per sector

 

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn de verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

 • Accent Call Agents:
  Accent Call Agents is doorlopend op zoek naar vlotte call agents en supervisors voor contactcenters.
  Kennis van zaken, vriendelijkheid, stalen zenuwen, verdraagzaamheid, een hoge frustratiedrempel, het zijn maar een paar vereisten waarover televerkopers en klantendienstmedewerkers moeten beschikken. Het nagaan van deze tele-skills is dan ook een absolute prioriteit voor onze gespecialiseerde Callcenter recruiters. Verder zijn we ook gespecialiseerd in teamcoaches, call center managers en sales trainers en andere leidinggevende functies in deze sector.
 • Accent Construct:
  Accent Construct gaat op zoek naar arbeiders en bedienden voor de bouwsector.
  Accent Construct is dé partner bij uitstek voor elk bedrijf dat actief is in de bouwsector. Metser, plakker, boekhouder of administratief bediende, wij gaan op zoek naar de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie voor elk bedrijf in de bouwsector.
 • Accent Food & Horeca:
  Accent Food & Horeca voorziet de voedingsindustrie van degelijke medewerkers.
  Voor de voedingssector, met zijn onvoorspelbare pieken en dalen, staat Accent Food & Horeca paraat om personeelstekorten snel en accuraat op te vangen. Wij zorgen voor gemotiveerde en ervaren werknemers die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat je ze meteen kan inzetten in jouw bedrijf.
 • Accent Foreign:
  Accent Foreign rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders en bedienden voor knelpuntberoepen..
  Speciaal voor bedrijven met functies die niet ingevuld raken, rekruteert Accent Foreign gemotiveerde, buitenlandse arbeiders en bedienden. Onze aanpak is tweeledig: enerzijds gaan we op zoek naar de aanwezige, buitenlandse profielen in België, maar we rekruteren ook actief in het buitenland (Polen, Roemenië en Portugal).
 • Accent Foreign Construction:
  Accent Foreign Construction rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders voor bedrijven in de bouwsector.
 • Accent Foreign Logistics:
  Accent Foreign Logistics rekruteert gemotiveerde buitenlandse chauffeurs voor bedrijven in de logistieke sector.
 • Accent Foreign Technical:
  Accent Foreign Technical rekruteert gemotiveerde buitenlandse vaklui met technische talenten.
 • Accent Foreign Food & Production :
  Accent Foreign Food & Production voorziet de voedingsindustrie van degelijke medewerkers.
 • Accent Foreign Industry :
  Accent Foreign Industry rekruteert gemotiveerde buitenlandse arbeiders.
 • Accent Industry & Production :
  Accent Industry & Production gaat op zoek naar toegewijde arbeiders.
  Wie op zoek is naar een interessante, actieve job als arbeider, is bij Accent Industry & Production aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmakers, operatoren, inpakkers, tuinarbeiders, enz.
 • Accent Jobs for Shops:
  Accent Jobs for Shops focust zich op alle bediendenprofielen in de retailsector.
  Op zoek naar verkopers, visual merchandisers, winkelverantwoordelijken of kassiersters? Accent Jobs for Shops focust zich op bediendenprofielen in de retailsector.
 • Accent Logistics:
  Accent Logistics selecteert bediendenprofielen voor bedrijven in de logistieke sector.
  Wie als bediende in een logistiek bedrijf terecht komt, moet op de hoogte zijn van heel wat strenge regels die de sector met zich meebrengt. De rekrutering van transportplanners, douanedeclaranten of dispatchers vergt dan ook een hele specifieke manier van werken. Accent Logistics is hier de perfecte partner voor!
 • Accent National Accounts :
  Accent National Accounts gaat op zoek naar arbeiders en bedienden voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben, in alle sectoren (bouw, industrie, diensten, retail, …)
  Net als andere Accent kantoren gaat ook Accent National Accounts op zoek naar verschillende arbeiders- en bediendenprofielen, maar dan voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben en nood hebben aan één contactpersoon en/of centrale administratie. Accent National Accounts centraliseert (aan)vragen en zorgt er vervolgens voor dat alles snel en correct wordt opgevolgd via ons uitgebreid kantorennetwerk.
 • Accent Payroll:
  Accent Construct Payroll is een gespecialiseerde service op vlak van payrolling voor arbeiders en bedienden, in alle sectoren.
  Wie ervoor kiest om met Accent Payroll samen te werken, hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie die met uitzendmedewerkers gepaard gaat. Wij zorgen voor de opmaak en opvolging van de contracten van uw uitzendmedewerkers, zelfs diegene die u zelf aanbrengt.
 • Accent Public:
  Accent Public zoekt medewerkers voor bedrijven in de publieke sector.
  De zoektocht naar een medewerker voor een bedrijf in de publieke sector, vergt een andere aanpak dan voor privébedrijven. Accent gelooft sterk in een gespecialiseerde aanpak en heeft daarom een cel opgericht die zich enkel focust op bedrijven uit de publieke sector.
 • Accent Technical:
  Accent Technical gaat op zoek naar gespecialiseerde vaklui met technische talenten.
  Elektricien, calculator of HVAC-technieker, het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die door Accent Technical ingevuld worden. Gespecialiseerde, technische vaklui zijn hier aan het juiste adres.
Accent Jobs orange phone

24/7 contracten
aanvragen
of annuleren

Bel 070 35 05 35

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Meer lezen