Gespecialiseerde Accent kantoren per sector

 

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn de verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

 • Accent Industry Services:
  Accent Industry Services maakt werk van toegewijde arbeiders en vaklui met specifieke talenten. Daarom gaat deze afdeling doorlopend op zoek naar gespecialiseerde mensen. Maak kennis met onze snel inzetbare task force en vraag meer info over onze "Close to the Customer Approach".
 • Accent Food Services:
  Accent Food Services spijst de voedingsindustrie met degelijk personeel. In deze sector, met zijn onvoorspelbare pieken en dalen, staan we paraat om personeelstekorten snel en accuraat op te vangen. Met gemotiveerde en ervaren specialisten die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat u ze meteen kunt inzetten. Accent Food Services blijft niet in dezelfde standaard tomatensoep roeren, we gooien net die andere groentjes erbij op zoek naar de optie-vast medewerker voor u.
 • Accent Construct:
  Accent Construct spoort dynamische arbeiders op voor de bouwsector. Ze gaan op zoek naar arbeiders uit de bouwsector voor wie geen muur te hoog en geen cementzak te zwaar is. Metser, plakker, loodgieter of ploegbaas, zij zoeken de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie.
 • Accent Foreign Recruitment Services:
  Accent Foreign Recruitment Services zijn onze specialisten in het invullen van knelpuntvacatures. Foreign Recruitment Services werkt op twee manieren:
  • Rekrutering van aanwezige buitenlandse profielen in België.
  • Rekrutering uit het buitenland
  Kampt uw bedrijf met functies die maar niet ingevuld raken? Speciaal voor deze knelpuntberoepen rekruteren wij gemotiveerde buitenlandse arbeiders en bedienden.
 • Accent Technical Forces:
  Accent Jobs Technical gaat doorlopend op zoek naar gespecialiseerde vaklui met technische talenten. Onderhoudstechnieker, Elektricien en Hvac Technieker het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die door onze Technical Forces niche ingevuld worden. Maak kennis met onze snel inzetbare task force en vraag meer info over onze “Close to the Customer Approach”.
 • Accent TeleTalent:
  Bij Accent TeleTalent kunt u terecht voor vlotte call agents en supervisors voor uw contactcenter. Kennis van zaken, vriendelijkheid, geduld, verdraagzaamheid, een hoge frustratiedrempel, het zijn maar een paar vereisten waarover televerkopers en klantendienstmedewerkers moeten beschikken. Het nagaan van deze tele-skills is dan ook een absolute prioriteit voor onze gespecialiseerde TeleTalent-hunters. Ook voor teamcoaches, call center managers en sales trainers en andere leidinggevende functies in deze sector zit u goed bij ons.
 • Accent National Accounts:
  Accent National Accounts staat ten dienste van bedrijven die meerdere vestigingen hebben en nood hebben aan een single point of contact en/of centrale administratie. National Accounts centraliseert uw (aan)vragen, verzorgt de dispatch & opvolging via ons uitgebreid kantorennetwerk en zorgt dat afgesproken procedures gerespecteerd worden.
 • Accent Logistics Services:
  Accent Logistics maakt werk van toegewijde arbeiders in de logistieke sector en dit specifiek voor het Paritair Comité 140.00 en alle subcategorieën alsook  voor het paritair Comité 127.00 & 127.02. Daarom gaat deze afdeling doorlopend op zoek naar gespecialiseerde vaklui met logistieke talenten. Maak kennis met onze snel inzetbare task force en vraag meer info over onze “Close to the Customer Approach”
Accent Jobs orange phone

24/7 contracten
aanvragen
of annuleren

Bel 070 35 05 35

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Meer lezen