Onze kracht: een gespecialiseerde service per sectorBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn de verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

 • Accent Select Services:
  Accent Select Services detecteert enthousiast commercieel of administratief talent. Een manager moet zijn titel waard zijn. Hetzelfde geldt voor allround bedienden en administratieve medewerkers. Daarom voeren wij diepgaande profielanalyses uit, rekruteren we op een creatieve manier en maken we grondige selecties. Omdat onze zoekmachine non-stop draait, beschikken we over een permanent aangevuld medewerkersaanbod.
 • Accent Industry Services:
  Accent Industry Services maakt werk van toegewijde arbeiders en gemotiveerde technici. Vaklui met specifieke talenten. Daarom gaat deze afdeling doorlopend op zoek naar gespecialiseerde mensen. Maak kennis met onze snel inzetbare task force en vraag meer info over onze “Close to the Customer Approach”.
 • Accent Food Services
  Accent Food Services spijst de voedingsindustrie met degelijk personeel. In deze sector, met zijn onvoorspelbare pieken en dalen, staan we paraat om personeelstekorten snel en accuraat op te vangen. Met gemotiveerde en ervaren specialisten die de ins en outs van de voedingsindustrie al kennen, zodat u ze meteen kunt inzetten.
 • Accent Financial Services:
  op ons kunt u rekenen voor knappe koppen uit de financiële wereld. In een wereld waar elke letter exact moet zijn en ook het tiende cijfer na de komma van belang is, is een boekhoudkundig brein goud waard. Bankier, verzekeraar of boekhouder? Wij vinden de financieel expert die u nodig heeft.
 • Nowjobs:
  De snelste en gemakkelijkste manier om 24/7 tijdelijke medewerkers te vinden.
 • Accent National Accounts:
  Accent National Accounts staat ten dienste van bedrijven die meerdere vestigingen hebben. Het profiel maakt niet uit, zij het nu een metser, een boekhouder of een vertegenwoordiger, wij vinden de ideale kandidaat voor uw bedrijf.
 • Accent Construct:
  Accent Construct spoort dynamische arbeiders op voor de bouwsector. We gaan voor u op zoek naar arbeiders uit de bouwsector voor wie geen muur te hoog en geen cementzak te zwaar is. Metser, plakker, loodgieter of ploegbaas, wij zoeken de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie.
 • Accent Foreign Recruitment Services:
  Kampt uw bedrijf met functies die maar niet ingevuld raken? Speciaal voor deze knelpuntberoepen recruteren wij gemotiveerde buitenlandse arbeiders en bedienden.
 • Accent Technical Forces:
  Werfleider, calculator of architect, het zijn maar enkele van de technische knelpuntberoepen die door onze Technical Forces niche ingevuld worden.
 • Accent Jobs4Shops:
  Op zoek naar verkopers, winkelverantwoordelijken of kassiersters? Wij focussen ons op bediendeprofielen in de retailsector.
 • Accent TeleTalent:
  bij ons kunt u terecht voor vlotte call agents en supervisors voor uw contactcenter. Kennis van zaken, vriendelijkheid, geduld, verdraagzaamheid, een hoge frustratiedrempel, het zijn maar een paar vereisten waarover televerkopers en klantendienstmedewerkers moeten beschikken. Het nagaan van deze tele-skills is dan ook een absolute prioriteit voor onze gespecialiseerde TeleTalent-hunters. Ook voor teamcoaches, call center managers en sales trainers en andere leidinggevende functies in deze sector zit u goed bij ons.


Op zoek naar medewerkers

Accent focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.

Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Lees meer