CompetentietoetsingHeeft u een medewerker in dienst met enige jaren ervaring op zijn teller, maar nog geen certificaat? Of moeten de puntjes opnieuw op de i gezet worden bij uw medewerkers en hebben ze nood aan een nieuw certificaat? Dan is competentietoetsing voor u dé goedkoopste en snelste oplossing.

Wat is het?

In één uur tijd worden de competenties van uw medewerker(s) getest. De test bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Voor beide delen moet uw medewerker minstens 66% behalen om te slagen voor de competentietoetsing. In één uur tijd kan uw ervaren medewerker dus zijn certificaat behalen, dat maar liefst 5 jaar geldig en erkend is.

Voordeel?

Denk eens aan de uurlonen die u dient te betalen voor een reguliere opleiding van 2 tot 3 dagen. Daar bovenop komt dan ook de kostprijs van dergelijke opleiding… de optelsom is snel gemaakt.

Competentietoetsingen

Deze competentietoetsingen kunnen gebruikt worden voor al uw vaste en uitzendmedewerkers die jaren ervaring hebben met het besturen van interne transportmiddelen maar niet officieel geattesteerd zijn, of waarvan het attest vervallen is.


Heftruck 149 euro / persoon
Reachtruck 149 euro / persoon
Meeneem heftruck - kooiaap 149 euro / persoon
ETP - Elektrische transpallet 149 euro / persoon
Rolbrug 149 euro / persoon
Stapelaar 149 euro / persoon
Hoogwerker 149 euro / persoon
Zijlader 149 euro / persoon
Verreiker 149 euro / persoon
Combinatie van 2 competenties 269 euro / persoon
Combinatie van 3 competenties 399 euro / persoon
Bijscholing* 125 euro / persoon

* Competentietoetsing 1uur: via een competentierapport wordt er afgetoetst of uw medewerker zijn/haar certificaat kan behalen op 1uur tijd. Indien niet voldoende wordt het een halve dag opleiding. Deze bijscholingdag wordt dan gericht op de nog te ontwikkelen competenties en vraagt een extra investering van 125 euro.

Vraag een competentietoetsing voor uw medewerkers aan via onderstaand formulier

Bij vragen kan u terecht bij onze Expert Sales Advisor, Joke Teerlinck via joke.teerlinck@be.accent.jobs of 0473 88 71 39. Zij helpt u graag verder!

Joke Teerlinck Expert Sales Advisor