Open opleidingen - Expeditie O

U wenst een groeitraject te doorlopen samen met andere zaakvoerders.

1. U kiest voor Expeditie O om als ondernemer maximaal te presteren, meer betrokkenheid bij je team te weten creëren en het rendement van je organisatie te verhogen.

Wat is Expeditie O?

Na dit opleidingsprogramma zal je als ondernemer maximaal presteren, meer betrokkenheid bij je team weten te creëren en het rendement van je organisatie verhogen.

Deze expeditie zal je prikkelen, uitdagen en inspireren om naar een hoger niveau te groeien. Tijdens dit traject krijg je de nodige tools, energie en kennis mee om de expeditie van je eigen onderneming verder te zetten.

Het doet er niet toe dat je nog maar net opstart of al vele jaren bestaat, groeiend bent of reeds een heel team tewerkstelt. Indien je ambitieus bent, is dit wat voor jou!

 • ETAPPE 1: OPZETTEN VAN JE STRATEGISCHE PLAN.
  Opzetten van je strategische plan. tijdens deze eerste etappe worden alle expeditieleden uitgenodigd om hun eigen onderneming te bekijken vanuit een vogelvluchtperspectief.
 • ETAPPE 2: ONTDEKKEN VAN JE UNIEKE TALENTEN & VALKUILEN.
  Deze etappe is er eentje om U tegen te zeggen. We kijken in een spiegel en gaan op zoek naar de persoonlijke handleiding... van jezelf!
 • ETAPPE 3: LEIDERSCHAP BEGINT BIJ JEZELF.
  Tijdens deze derde etappe ontdekken we de tools die noodzakelijk zijn om je impact als leider te verhogen.
 • ETAPPE 4: EFFICIËNT COMMUNICEREN.
  Alles staat of valt bij een duidelijke communicatie. Mogen en moeten we alles zeggen? Ook al spreken we dezelfde taal. We begrijpen mekaar niet altijd.
 • ETAPPE 5: VASTLEGGEN VAN JE VERKOOPSTRATEGIE.
  Verkopen is een vak op zich. Een absolute waarheid... 15 jaar geleden. We staan onder druk, krijgen steeds meer te maken met veeleisende klanten die meer willen voor minder geld, die ons vergelijken en die ook al eens bij de concurrenten een online bezoekje brengen. Gevolg: je moet als onderneming scherper handelen dan ooit tevoeren.
 • ETAPPE 6: ONTWIKKELEN VAN ZELFSTURENDE TEAMS
  Ongetwijfeld de meest populaire bestemming van deze expeditie. Al heel veel over geschreven en van gehoord... Veel mensen hebben deze bestemming op hun verlanglijstje staan, slechts weinigen zijn er in geslaagd om dit in te voeren in hun onderneming. We laten alle controle in ons basecamp en gaan in alle autonomie op zoek naar de essentie van zelfsturende teams.
 • ETAPPE 7: VERBETEREN VAN JE RENDEMENT.
  De laatste etappe van deze expeditie zorgt voor de kers op de taart. Je bent zo ver geraakt met een hele rugzak vol, klaar om verder te reizen in je eigen onderneming.

Download hier de volledige brochure.

Geïnteresseerd in Expeditie O en wil je je inschrijven? Download hier het inschrijvingsformulier en mail deze naar Joke Teerlink via joke.teerlinck@be.accent.jobs
Heb je nog vragen? Ook dan staat Joke Teerlinck voor jou klaar. Contacteer haar via mail of bel haar via het nummer 0473 88 71 39

Joke Teerlinck Quality Sales Manager