Onze diensten

Accent doet veel meer dan rekruteren alleen.

Voor elke sector hebben wij specialisten in huis. Of u nu actief bent in de sales, administratie of retail. Of u zich nu beweegt in de transport-, bouw- of metaalsector. Of u nu een restaurant of een contactcenter uitbaat: voor elke niche beschikken wij over medewerkers met expertise. Zij kennen het werkgebied van hun klanten door en door, waardoor ze bij de selectie van uw nieuwe medewerkers de juiste vragen kunnen stellen en u advies verlenen op maat van de sector waarin u actief bent.

Naast uitzend-selectie bieden we ook payrolldiensten aan, een flexibele oplossing om onze klanten het administratieve leven makkelijker te maken. Dit moet niet beperkt blijven tot administratie alleen, wij ondersteunen op verzoek ook in de preselectie van het rekruteringsproces, zodat we samen snel de meest geschikte kandidaat vinden. Wij nemen de selectiegesprekken voor onze rekening, zorgen ervoor dat alle kandidaten grondig gescreend en getest worden en verzorgen met veel plezier de loonadministratie en opvolging van uw medewerkers.

Daarnaast bieden we HR-omkadering en houden we onze klanten op de hoogte over aanpassingen in de arbeidswetgeving. Samen met tal van partners organiseren we gratis informatiesessies en webinars, over bijvoorbeeld de impact van nieuwe wetgeving, over HR-trends en andere actuele thema’s. Zo hopen we u te inspireren en te informeren.

Tot slot kan u ook bij Accent terecht voor de opleiding en bijscholing van uw (uitzend)medewerkers. Accent heeft een netwerk uitgebouwd van sterke trainers en experts voor de ontwikkeling van tal van technische en algemene competenties. Wij maken u graag wegwijs in dit aanbod.

Vind tussen onze diensten een oplossing voor de noden van uw bedrijf:

Accent Jobs

Uitzend-selectie

Accent Jobs combineert de voordelen en de flexibiliteit van uitzendarbeid met de professionaliteit en de kwaliteit van een selectiekantoor.

Meer lezen

Payroll

Accent Payroll is een gespecialiseerde service op vlak van payrolling. In dit systeem, dat in 2015 een aparte unit binnen Accent Jobs werd, plaatst Accent Payroll uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract.

Meer lezen

Accent Academy

De Accent Academy is de oplossing voor al uw opleidingsnoden. Een opleiding op maat van uw bedrijf en van uw medewerkers, en dit in uw eigen regio. Uit ons eigen opleidingscentrum, de Accent Business School, waar opleiding en investering in eigen medewerkers centraal staan, kwam de vraag om onze kennis te delen.

Meer lezen