Accent Public zoekt medewerkers voor organisaties in de publieke sector

De zoektocht naar een medewerker voor een organisatie in de publieke sector, vergt een andere aanpak dan voor privébedrijven. Accent gelooft sterk in een gespecialiseerde aanpak en heeft daarom een team die zich enkel focust op organisaties uit de publieke sector.

Die gespecialiseerde aanpak geldt ook voor de zoektocht naar geschikte jobstudenten. Of u nu enkel op zoek bent naar jobstudenten om de zomerperiode te overbruggen of naar een partner die, al dan niet het hele jaar door, de nodige administratieve ondersteuning biedt, bij Accent Public bent u gegarandeerd aan het juiste adres..


De zoektocht naar geschikte medewerkers

Uitzendarbeid kan bij plotse uitval, geplande afwezigheid of tijdelijke vermeerdering van werk (belangrijkste motieven mogelijk gemaakt door het Vlaams Decreet van 27 april 2018 betreffende de uitzendarbeid in de Vlaamse Overheidsdiensten en de lokale besturen).

Uitzendarbeid heeft organisationele, HR en operationele voordelen. De dienstverlening van het bestuur kan blijven doorgaan, ook bij afwezigheden. De vaste personeelsleden moeten niet noodgedwongen werk van collega’s overnemen, waardoor hogere werkdruk en extra uitval zijn wordt vermeden. Uitzendarbeid is een extra tool voor een compleet HR-beleid en vergroot de visvijver van instroom bij moeilijke profielen op de markt, zeker met onze phygital-aanpak: zowel via onze kantoren, als al onze digitale kanalen.

Accent Public werkt organisatiecultuurpassend (op niveau van uw organisatie, de betrokken afdeling, de leidinggevende en collega’s) en is uw HR partner met advies als toegevoegde waarde en bepaalde testings indien gewenst.

Uitzendarbeid is snel en flexibel zonder limiet van aaneensluitende contracten van bepaalde duur. Uitzendarbeid ontzorgt het Personeelsdepartement ook van de administratieve flow van input van gegevens tot betaling.

Graag helpt Accent Public u verder met het aankaarten bij alle stakeholders in uw organisatie, nodige formaliteiten (o.m. Gemeenteraadsbesluit) en definiëren van het motief bij een bepaalde invulling.

De zoektocht naar geschikte jobstudenten

Accent Public kan u bijstaan op twee manieren:
  • Bij de zoektocht naar de geschikte jobstudenten.
  • Bij de administratie en uitbetaling van jobstudenten.
Doet u tijdens drukke piekmomenten graag een beroep op de hulp van jobstudenten, maar weet u niet goed waar u de geschikte profielen kan vinden? Dan is het hoog tijd dat we NOWJOBS aan u voorstellen: de app met een database van bijna 200.000 jobstudenten en andere bijverdieners. Dit is waarom:
  • U geeft aan wanneer en op welke dienst u nood heeft aan versterking, wij doen de rest.
  • Het volledige proces verloopt digitaal: van sollicitatie tot ondertekening van het contract en uitbetaling. Die talloze telefoontje en het heen-en-weer-gemail zijn binnenkort verleden tijd.
  • De studenten worden steeds de dag na de opdracht betaald. Iedereen tevreden!

De administratie en uitbetaling van jobstudenten

Heeft u zelf een grote database aan jobstudenten om op terug te vallen, maar zinkt de moed u al in de schoenen als u denkt aan de planning die nog moet worden opgemaakt? Of is uw puzzel voor de zomervakantie al helemaal compleet, maar ontziet u de administratieve afhandeling van al hun lonen? In beide gevallen kunnen Accent Public en NOWJOBS ook een grote hulp zijn.
  • Wie zelf al een planning heeft opgesteld, kan de uitbetaling volledig uitbesteden aan Accent Public.
  • Wie de puzzel nog moet maken, kan ook een beroep doen op Accent Public om hierbij de nodige ondersteuning te bieden. Het spreekt voor zich dat we dit tegen een verminderd tarief doen.
  • Als u uw eigen jobstudenten vraagt om zich aan te melden via de NOWJOBS app, betaalt u geen selectiefee.
  • Valt er toch onverwacht een jobstudent weg? Met één klik op de knop worden alle jobstudenten en bijverdieners geïnformeerd over uw vacature.
  • Bij NOWJOBS plaatst u gratis vacatures en betaalt u die pas nadat de bijverdiener effectief de handen uit de mouwen heeft gestoken. Fair p(l)ay.

Via de NOWJOBS app bereikt u snel ontelbare profielen die staan te popelen om te werken. U plaatst enkel de vacature online en kiest een bijverdiener. Wij regelen het papierwerk!

Heeft u hierover nog vragen?


Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!
Accent Public
tamara.lemey@accentjobs.be
GSM: 0495 27 98 10