Huidige filters:

Welkom en sm;)e

bouwverlof 2017

verlof

06/03/2017

Bouwverlof 2017

Elk jaar kijken alle werknemers in de bouwsector reikhalzend uit naar de data van het bouwverlof. Tadaaaaa, wij zetten ze alvast even voor jullie op een rij, per regio.
Meer lezen
De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk

wetgeving

18/07/2016

De wet Macron verandert de transportactiviteiten voor Frankrijk

De wet Macron, die sinds 1 juli 2016 van kracht is, roept bij velen nog vragen op. Ze is van toepassing op ondernemingen die gevestigd zijn buiten Frankrijk en geldt voor goederen- en personenvervoer, ongeacht het zware of lichte voertuigen betreft. Wij zetten de belangrijkste weetjes even op een rij.
Meer lezen
Check in at work wat is dat precies

trends // wetgeving

06/06/2016

De wijziging van de werfmelding in een notendop

Er gebeuren regelmatig wijzigingen rond de werfmelding. Op de duur ziet u door het bos de bomen niet meer. Wij helpen u graag om de boom terug te vinden.
Meer lezen
Check in at work wat is dat precies

trends // wetgeving

25/05/2016

’Check in at work’: wat is dit precies?

Inchecken is een fenomeen dat we ondertussen allemaal kennen. Even inchecken op uw smartphone om uw vrienden of collega’s te laten weten waar u bent en wat u aan het doen bent. Inchecken gebeurt niet alleen in uw vrije tijd, maar ook op het werk.

Meer lezen
War for talent zo behoudt u technisch talent

leidinggeven // tips & tricks

26/04/2016

War for talent, zo behoudt u technisch talent!

De zoektocht naar technisch talent was nog nooit zo uitdagend. In een markt waar elk technisch beroep een knelpuntberoep is, hebben sollicitanten het voor het zeggen. Wij stelden de top 5 samen van wat technici belangrijk vinden in hun job, los van de jobinhoud.
Meer lezen
bouwverlof 2016

verlof

14/02/2016

Bouwverlof 2016

Een nieuw jaar betekent nieuwe data voor het bouwverlof. Ook zo benieuwd wanneer jij jouw weekendjes en vakanties kunt plannen? Wij zetten de data even voor je op een rij, per regio.
Meer lezen
Aanpassing baremalonen logistics

loonindexering

03/02/2016

Aanpassing baremalonen Logistics

That time of year again. De indexeringen zijn volop aan de gang. Hieronder vind je een kort overzicht voor jouw loonsaanpassing als je in de niche Logistics werkt.
Meer lezen
21/01/2016

Ontdek de handige features van de nieuwe website!

1 2 3
Accent Jobs medewerkers

Persberichten, historiek, management,...

Alles over Accent Jobs
Accent Jobs orange phone

24/7 contracten
aanvragen
of annuleren

Bel 070 35 05 35

Op zoek naar medewerkers?

Accent Jobs focust op jobs met optie vast. Zo trekken wij topkandidaten aan die we in onze gespecialiseerde kantoren zorgvuldig screenen via een uitgebreide profielanalyse.


Accent Payroll

Accent Payroll plaatst uitzendkrachten die u zelf aanbrengt onder contract. Zo kunt u sneller en correcter te werk gaan.

Meer lezen