Dit is geen geldige locatie

Werken in Brussel? Dit moet je weten!

2022-03-16
Werken in Brussel

Een nieuwe uitdaging starten in Brussel. Onhaalbaar of niet interessant voor jouw carrière? Mis! Met zijn gunstige en internationale ondernemingsklimaat is Brussel dé stad om jouw loopbaan te lanceren.

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar Brussel is momenteel een absolute no-go? Ontdek waarom Brussel toch jouw ideale workspot kan worden.


Werken vanop afstand

Nu hybride werken in de lift zit, hoeft het woon-werkverkeer van en naar Brussel niet langer een drempel te zijn voor jou. De vrijheid om te kiezen op welke locatie je die dag werkt, zorgt naast het wegvallen van de verplaatsing ook voor andere voordelen. Denk maar aan het verbeteren van je werk- privébalans of het verhogen van je productiviteit. 

Alle treinen leiden naar Brussel

Tijdens de ochtendspits aanschuiven op de Brusselse Ring? Dat hoeft niet! Brussel is vlot toegankelijk met de trein, dankzij verschillende verbindingen binnen het Belgische treinnetwerk. Ook jezelf verplaatsen in de stad is vandaag geen probleem meer. Een uitgebreid metro- en fietsnetwerk staan tot jouw beschikking.

Boost je carrière

Of je nu een jonge starter of een ervaren werknemer bent, Brussel biedt kansen voor iedereen. Met zijn meer dan 2000 internationale verenigingen kent Brussel zichzelf een internationaal karakter toe. En dat brengt dan weer tal van mogelijkheden om jouw carrière verder uit te bouwen.

Wist je trouwens dat negen op tien start-ups Brussel kiezen boven Parijs, Berlijn en Londen?

Brussel zoekt jou!

Omdat Brussel de hoofdstad van België is, speelt de Nederlandse taal vanzelfsprekend een belangrijke factor in het bedrijfsleven. Toch is dit niet zo evident. In slechts 9% van de Brusselse gezinnen wordt effectief Nederlands gesproken. Dit gegeven vertaalt zich ook naar de samenstelling van de werkende bevolking in Brussel.  Nederlandstalige profielen worden dus vaak gezocht op de Brusselse arbeidsmarkt.
Daarbovenop liggen de lonen ook gemiddeld 20% hoger dan in om het even welke andere stad.   
  
Kort samengevat: meer jobkansen en een hoger loon voor jou!

Vol ambitie starten met een nieuwe uitdaging? Maar nog steeds op zoek naar de ideale workspot? Ontdek dan al onze vacatures in de buurt van Brussel.

Vacatures in Brussel

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956