Dit is geen geldige locatie

MyAccent, het mobiele uitzendkantoor

2020-01-02
MyAccent, de mobiele app van Accent. Via de app kan je op elk moment op zoek gaan naar jouw droomjob. De app bevat een gratis persoonlijkheids- en bedrijfscultuurpassendheidtest.

Met MyAccent, het mobiele uitzendkantoor, combineren wij de kracht van technologie met de passie en expertise van onze medewerkers. Jij kiest voortaan zelf waar en wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe job, maar kan tegelijk ook rekenen op persoonlijk contact met je Accent contactpersoon. Handig! 


Ken jij MyAccent al, onze nieuwste, digitale aanwinst? Je kan de app eigenlijk zien als het mobiele uitzendkantoor. Vanuit je luie zetel, de tram of tussen de soep en de patatten: via MyAccent solliciteer je gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. 

Wij geven je vijf redenen waarom jij vandaag nog de MyAccent app moet downloaden

1. Solliciteer in één klik 

Met één simpele klik kan je solliciteren, de vacature overslaan of ‘m bewaren. Eenvoudiger dan dat wordt het niet! 

 2. Chat met je Accent contactpersoon. 

Als jij ergens op gesprek mag, dan krijg je dat voortaan rechtstreeks in de MyAccent app te zien. Heb je een vraag over een job of een afspraak? Of zit je met een vraag over de uitbetaling van je loon? Chat met onze medewerkers, waar je wil, wanneer je wil! 

 3. Mis geen enkele update. 

Werd je aan een bedrijf voorgesteld? Mag je er op gesprek gaan? Of beter nog: zouden ze je graag verwelkomen als nieuwe medewerker? In MyAccent zie je in één oogopslag wat de status van jouw sollicitatie is en wat de volgende stappen zijn. Afspraken over het hoofd zien is vanaf nu verleden tijd! 

4. Consulteer je loonfiches en andere persoonlijke documenten 

Gedaan met zoeken naar die ene loonfiche van oktober vorig jaar. In de MyAccent app vind je een overzichtelijk overzicht van al je belangrijke documenten, zoals loonfiches en attesten. Handig!  

5. Test jezelf 

Via MyAccent heb je ook toegang tot exclusieve tests. Je kan een persoonlijkheidstest doen, om inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid, maar we hebben ook een bedrijfscultuurpassendheidstest in de app geïntegreerd. Met de laatste test kan je zelf ontdekken in welk soort organisatie jij helemaal openbloeit. Probeer het maar eens uit!  

Overtuigd? Download MyAccent vandaag nog en laat je nóg beter begeleiden in de zoektocht naar een job! 

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956