Dit is geen geldige locatie

Jobs in de bouw: ook voor niet- bouwspecialisten

2022-11-23
Jobs in de bouw: ook voor niet- bouwspecialisten

Je zakt elke dag af naar je werk, brengt er het grootste deel van je dag door en keert daarna hopelijk moe maar voldaan terug naar huis. Zo simpel als het klinkt, zo complex is de realiteit soms. Niet iedereen vertrekt elke morgen met de glimlach naar het werk. Ons advies? Ga voor een job die jou voldoening geeft. Zelfs als je daarvoor overweegt om van sector te veranderen. De bouw misschien? Voor sommigen wellicht een ongewone switch, maar wie weet ben jij er wel perfect voor in de wieg gelegd. 


Een nieuwe job in de bouw? 

Met deze tips helpt Accent je aan een nieuw avontuur in de bouw: 
 

1.    Weeg je opties af 

Zie jij jezelf als metser of als stukadoor? Of eerder als weg- of dakwerker? Misschien toch eerder schrijnwerker? De mogelijkheden zijn eindeloos gevarieerd, ideaal om je eigen sterktes even onder de loep te nemen. Tip: leg je plannen voor aan familie of vrienden. Wedden dat je eerlijke en soms verrassende antwoorden krijgt? 

 

2.    Onderzoek de vacatures 

Op www.accentjobs.be vind je een uitgebreid overzicht openstaande vacatures uit de sector. Graag meer info over de job? Of meteen de job gevonden die bij je past? Reageer dan rechtstreeks op de vacature. Wees gerust, jouw reactie blijft geheel vrijblijvend. 

 

3.    Onvoldoende ervaring? Toch doen! 

Laat je vooral niet afschrikken door het lijstje aan vereisten. Wie niet waagt, niet wint. Weet dat bijna niemand 100% aan het profiel voldoet dat vacatures voorschrijven. Je grenzeloze motivatie helpt je al een heel eind vooruit. Blijkt finaal de job toch niet helemaal voor jou te zijn? Geen nood, onze jobcoaches gaan achter alternatieven aan.  

 

4.    Je wil het liefst een vaste job? 

Ja, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast uitzendjobs bieden we ook heel wat vaste jobs aan.  Meteen rechtstreeks vast in dienst gaan bij een bedrijf: is dat voor jou een voorwaarde? Dat begrijpen we. We werken met steeds meer bedrijven samen die uitsluitend vaste collega’s zoeken. Zo hebben we ongetwijfeld wel iets voor jou in petto. Praat erover met onze jobcoaches.  

 

Durf je springen? 

Ben jij het leven op je bureaustoel beu? Hou jij van het buitenleven? Klaar om de sprong te wagen, maar tegelijk ook op safe spelen? Durf dan even over het muurtje te kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Registreer je via dit formulier. Dan tasten we samen jouw opties af. 
 

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956