Dit is geen geldige locatie

Een vast contract scoren met Accent? Yep, dat kan.

2022-11-23
werken in de bouw

Vakmanschap, dat moet je koesteren. En dat begrijpen bedrijven. Iemand die hart en ziel in diens job steekt en letterlijk meebouwt aan de infrastructuur van de toekomst? Die laten bedrijven liever niet meer los. Bouwbedrijven halen nieuwe medewerkers steeds liever binnen via vaste contracten. En dat juichen wij alleen maar toe. Met Accent trekken wij resoluut dezelfde kaart. 


We gaan verder dan uitzendwerk 

De tijd waarbij je via Accent uitsluitend met uitzendcontracten werkt, ligt al even achter ons. Jobs veranderen, bedrijven veranderen en jouw verwachtingen dus ook. Logisch dus dat ook de samenwerkingsvormen via Accent evolueren. Bedrijven die uitsluitend vaste medewerkers zoeken? Die hebben we. 

Waarom dan toch via Accent? 

Al meer dan 25 jaar timmeren we aan sterke samenwerkingen met een variatie aan bouwbedrijven: de grootste bedrijven, de meest gerenommeerde, de meest gespecialiseerde, de starters, de familiebedrijven, de kleintjes: al wie extra medewerkers zoekt, helpen we uit de nood. 

Het grootste netwerk van bouwbedrijven 

Ons netwerk aan bouwbedrijven is zo uitgegroeid tot het grootste netwerk voor wie een job in de bouw zoekt. Dat geeft jou als verkenner een massa mogelijkheden. Maar een massa mogelijkheden, dat creëert ook af en toe wat keuzestress. En daarmee helpen onze jobcoaches jou graag uit de nood. 

Waar voel jij je goed? 

Want in welk bedrijf krijg jij de kans om je te ontplooien? In welk bedrijf zal jij de beste aansluiting bij collega’s vinden? In welk bedrijf kan je doorgroeien of net niet? In welk bedrijf zal jij je goed voelen? Dat onderzoeken we samen met jou.  

Jouw ogen en oren binnen de bedrijven 

Dankzij de jarenlange samenwerking met bedrijven, kennen we de bedrijven vanbinnen en vanbuiten. En die binnenkant, die linken we graag met wie jij bent en wat je goed kan. Zo kom je terecht in een omgeving waar jij je veilig en gewaardeerd voelt. Dan komt de rest vanzelf. 

En dat vast contract? Daar maken we werk van 

Ga je vast aan de slag in een bedrijf, dan zit onze opdracht erop. Of wacht. We luisteren graag nog hoe jouw eerste werkweken verlopen. Want weten dat je goed zit, daarvoor doen we het.  

Interesse in een vaste job?  

Bezorg ons je gegevens, dan brengen we voor jou de  bedrijven in kaart die het liefst vaste collega’s aanwerven. 

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956