Dit is geen geldige locatie

Babyboom op komst? Ga voor een freelancer!

2021-04-14
Babyboom freelancer

De kranten staan er vol van: in 2021 mogen we ons aan een heuse babyboom verwachten. De kans dat dit ook voor u voelbaar zal zijn in de bezetting op de werkvloer, is reëel. De gemakkelijkste oplossing voor de tijdelijke afwezigheid van een medewerker? Een freelancer!


Maak kennis met GiGHOUSE

GiGHOUSE is een zusterbedrijf van Accent, dat zich volledig toespitst op freelancers. Het digitale matching platform werd opgericht in 2018, vanuit de toegenomen nood aan freelancers op de markt. Op een snelle en efficiënte manier worden freelancers en opdrachtgevers aan elkaar gekoppeld. GIGHOUSE zet u snel op weg met freelancers en streeft naar duurzame samenwerkingen, door freelancers eerst grondig te screenen. Daarnaast zorgen ze voor een gegarandeerde cultural fit tussen freelancer en opdrachtgever. Net zoals Accent zet GiGHOUSE de mens centraal in een digitaal tijdperk.

De ideale oplossing voor zwangerschapsvervangingen

Dat de impact van de verwachte babyboom stevig voelbaar zal zijn in de bezetting op de werkvloer staat vast. Misschien heeft u ook wel een HR-medewerker die er binnenkort even tussenuit gaat, of is uw marketingcollega al een tijdlang bezig met de inrichting van de nieuwe babykamer. Wacht niet tot de druk te hoog is. Sta nu al stil bij een oplossing voor de tijdelijke afwezigheid van uw medewerker. De snel inzetbare expertise van freelancers bieden dé flexibelste oplossing die u zoekt, zodat uw medewerker zonder zorgen kan geniet van haar zwangerschapsrust.

Ook wij deden een beroep op GiGHOUSE voor een zwangerschapsvervanging

Aanvankelijk zijn we met GiGHOUSE in zee gegaan om het zwangerschapsverlof van onze webmaster te overbruggen. Gezien de goede klik met onze freelancer Kenneth en zijn complementaire skills, loopt de samenwerking een jaar later nog steeds verder. Hij is helemaal part of the team en een vaste waarde bij alle teamactiviteiten.” Katrien Van Esser – Marketing Manger Accent

Vrijblijvend meer informatie aanvragen?

Vindt er ook in uw bedrijf binnenkort een babyboom plaats? Of wilt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die GiGHOUSE u kan bieden? Laat ons iets weten. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op!

Melanie Deblanc

Melanie Deblanc

Business Development Manager GiGHOUSE
Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956