MyAccent, het mobiele uitzendkantoor

Met MyAccent, het mobiele uitzendkantoor, combineren wij de kracht van technologie met de passie en expertise van onze medewerkers. Jij kiest voortaan zelf waar en wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe job, maar kan tegelijk ook rekenen op persoonlijk contact met je Accent contactpersoon. Handig!

Ken jij MyAccent al, onze nieuwste, digitale aanwinst? Je kan de app eigenlijk zien als het mobiele uitzendkantoor. Vanuit je luie zetel, de tram of tussen de soep en de patatten: via MyAccent solliciteer je gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

Wij geven je drie redenen waarom jij vandaag nog de MyAccent app moet downloaden:

1. Solliciteer in één klik

Met één simpele klik kan je solliciteren, de vacature overslaan of ‘m bewaren. Eenvoudiger dan dat wordt het niet, dames en heren!

 

2. Chat met je Accent contactpersoon.

Als jij ergens op gesprek mag, dan krijg je dat voortaan rechtstreeks in de MyAccent app te zien. Heb je een vraag over een job of een afspraak? Of zit je met een vraag over de uitbetaling van je loon? Chat met onze medewerkers, waar je wil, wanneer je wil!

 

3. Mis geen enkele update.

Werd je aan een bedrijf voorgesteld? Mag je er op gesprek gaan? Of beter nog: zouden ze je graag verwelkomen als nieuwe medewerker? In MyAccent zie je in één oogopslag wat de status van jouw sollicitatie is en wat de volgende stappen zijn. Afspraken over het hoofd zien is vanaf nu verleden tijd!

Overtuigd? Download MyAccent vandaag nog en laat je nóg beter begeleiden in de zoektocht naar een job!

Deel dit artikel

Liza Huyghe

Liza Huyghe Content & Social Media Marketeer

Gerelateerde posts

 • Gsm op het werk: een handige assistent
  Apps | Tips & tricks

  Gsm op het werk: een handige assistent

  Kreeg je een smartphone of tablet van je baas? Of gebruik je je eigen gsm? De gsm op het werk wordt al snel onmisbaar … als je hem goed gebruikt. Met de juiste apps ga je een stuk vlotter werken. Maar pas op: laat een gsm op het werk je niet afleiden van wat je aan het doen bent. Wees daarom als werkgever ook duidelijk in je beleid.
 • SWOP nu ook met video CV
  Swop | Apps

  SWOP nu ook met video CV

  Vergeet de datingapplicatie Tinder, SWOP heb je nodig op je smartphone! Het is een app (zelfde concept als Tinder) op je smartphone en solliciteren doe je dus met een swipe. Als je een vacature leuk vindt swipe je naar rechts, als de vacature niets voor jou is dan swipe je hem weg naar links.
 • WhatsApp recruitment via Accent Jobs
  Trends | Apps

  WhatsApp recruitment via Accent Jobs

  Je bent op zoek naar een nieuwe job binnen sales of marketing en je bent het zoeken beu? Herkenbaar? Gelukkig biedt Accent Jobs hier dé oplossing: vacatures die via WhatsApp jouw smartphone opfleuren.
 • SWOP Headhunter
  Swop | Apps

  SWOP een job voor een ander!

  Onze SWOP-app zag het levenslicht in november 2014 en boekte ondertussen heel wat successen. Via de app kan je, al swipend, een job vinden die aansluit bij jouw voorkeuren. De afgelopen maanden werd achter de schermen hard gewerkt om het ‘Swop een job voor een ander-concept’ verder uit te werken. De nieuwe versie werd op 1 maart 2018 officieel gelanceerd. Wat moet jij er allemaal van weten?
 • SWOP Stage
  Apps | Swop

  SWOP Stage: swipe jezelf een stageplek!

  Goed nieuws voor al wie niet wist waar te beginnen in de zoektocht naar een interessante stageplek of stagiair. Met SWOP Stage lanceren wij een makkelijk, online platform om stageplekken aan te bieden én te zoeken.