Betaald worden om chicken nuggets te eten? Het kan!

chicken nugget job

Ben je een echte chicken nugget liefhebber? Dan is dit ongetwijfeld de job van je leven!

Say what?

De Britse grootwarenhuisketen B&M heeft onlangs een zeer opmerkelijke vacature online geplaatst: Chicken Nugget Connoisseur. Jawel, je wordt betaald om chicken nuggets te eten. Maar het blijft niet enkel bij chicken nuggets. Ook kaas- en garnaalkroketten, frietjes en fish sticks staan op het menu. Slechts één gelukkige persoon wordt uitgekozen om het nieuwe assortiment van de grootwarenhuisketen te proeven.

Kan iedereen solliciteren?

Je hebt alvast geen diploma nodig om in aanmerking te komen voor de job. "Getting the 20 share box of nuggets from McDonalds and keeping them all for yourself" en "Going to an event or party because there is free food" zijn twee van de zes hilarische ervaringsvereisten voor de job. Interesse? Dan moet je wel bereid zijn om naar Merseyside in Engeland te verhuizen.

Toch liever een andere job? Blader door onze vacatures en solliciteer voor jouw droomjob. Veel succes!

Deel dit artikel

Floris Daenens Online Marketeer

Floris Daenens Online Marketeer

Gerelateerde posts

 • Solliciteren in de zomer
  sollicitatietips

  Waarom solliciteren in de zomer wél een goed idee is

  Je zou het niet verwachten, maar solliciteren in de zomerperiode is wel degelijk een goed idee. Dat een aanzienlijk deel van de bevolking in juli of augustus vakantie neemt, betekent namelijk niet dat aanwervingen stilvallen. Integendeel: voor openstaande vacatures zijn recruiters vaak dringend op zoek naar de geschikte kandidaat. Solliciteren is de boodschap!
 • 7 tips van presidentskandidaten voor jouw sollicitatiegesprek
  sollicitatietips

  7 tips van presidentskandidaten voor jouw sollicitatiegesprek

  Sollicitaties. Voor sommigen een hobby, voor anderen een nachtmerrie. Een beetje hulp kan iedereen van tijd tot tijd gebruiken. En wie kan je hierbij beter helpen dan de Amerikaanse presidentskandidaten? Als je erover nadenkt is een presidentieel debat eigenlijk een sollicitatiegesprek op grote schaal. In dit geval is de werkgever de Amerikaanse kiezer en is de job het presidentschap van de USA. Maar wat is nu de sleutel van hun succes… of van hun falen?
 • kleur van het jaar sollicitatiegesprek
  sollicitatietips

  Welke kleur draag jij tijdens jouw sollicitatiegesprek?

  Januari loopt ten einde, de laatste solden vliegen de deur uit en het aantal sollicitatiegesprekken viert hoogtij in het begin van dit jaar. Wil jij er tijdens je sollicitatie uitspringen? Negeer de grijze muis in jou en ga voor kleur!
 • 21/06/2016

  Tips om goed te antwoorden op moeilijke sollicitatievragen

 • 21/06/2016

  Spontane sollicitatie? Dankzij deze tips breng je dit tot een goed einde.