WhatsApp recruitment via Accent Jobs

WhatsApp recruitment via Accent Jobs

Je bent op zoek naar een nieuwe job binnen sales of marketing en je bent het zoeken beu? Herkenbaar? Gelukkig biedt Accent Jobs hier dé oplossing: vacatures die via WhatsApp jouw smartphone opfleuren.

Dankzij deze nieuwe tool maakt Accent Jobs de zoektocht naar een job een pak gemakkelijker. Vanaf nu is ‘lui zijn’ echt toegestaan, want de vacatures en jobaanbiedingen komen gewoon jouw richting uit in plaats van omgekeerd.

WhatsApp Recruitment Service

Naar analogie van de pushberichten die verschillende (sociale) media op dagelijkse basis versturen, kan je je nu ook ‘inschrijven’ voor onze nieuwe WhatsApp Recruitment Service. U ontvangt dan dagelijks vijf topvacatures via WhatsApp, specifiek gericht op Sales- en Marketingprofielen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe wending in je carrière? Maak jij graag deel uit van onze vernieuwende manier van rekruteren?

Laat het ons weten en wij voegen jou als de bliksem toe aan onze WhatsApp groep! Intussen vonden reeds meerdere kandidaten een nieuwe job via WhatsApp!

Nicola Alessandrino, eerste starter via WhatsApp Recruitment:

“Ik kreeg een tweetal weken geleden een e-mail van de Digital Talent Hunters van Accent Jobs, waarin ze vroegen of ik geïnteresseerd was om vacatures op maat te krijgen via WhatsApp. Ik gebruik WhatsApp regelmatig en vond het onmiddellijk een goed initiatief van Accent Jobs.

Nadat ik mij inschreef, kreeg ik elke dag 5 vacatures via WhatsApp. Op een gegeven moment sprak ik de Digital Talent Hunters aan en vertelde hen naar welk soort job ik echt op zoek was. Zo ging de bal aan het rollen. De dag erna contacteerden verschillende consulenten van Accent Jobs me, waarna ik meteen drie sollicitatiegesprekken had de dagen die volgden. Eén van de gesprekken was voor mij doorslaggevend en binnenkort begin ik in een fantastische job waar ik al meer dan een jaar naar op zoek was. Ik wil het hele Accent Jobs team bedanken. Ze hebben ‘top’werk geleverd en voor mij is Accent Jobs wel degelijk het beste werving- en selectiekantoor dat er is! Dank jullie wel.” 

Hoe meld ik mij aan?

Stuur een WhatsApp-bericht naar Thomas De Rechter op het nummer 0478 83 82 42 en hij doet de rest! Binnen de kortste keren ben jij lid van onze WhatsApp-groep.

Deel dit artikel

Thomas De Rechter Digital Talent Hunter

Gerelateerde posts

  • Apps | Trends

    When digital becomes human

    Onze Digital Talent Hunters tekenden present op het Moving Forward seminarie van Accent Jobs, waar Steven Van Belleghem met zijn aanstekelijke enthousiasme kwam praten. Steven Van Belleghem is een toonaangevend spreker, gespecialiseerd in de digitalisering en de bijhorende gevolgen voor onze bedrijven en maatschappij. Onze Digital Talent Hunters brengen graag verslag uit van Steven zijn voordracht.
  • Apps

    MyAccent, het mobiele uitzendkantoor

    Met MyAccent, het mobiele uitzendkantoor, combineren wij de kracht van technologie met de passie en expertise van onze medewerkers. Jij kiest voortaan zelf waar en wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe job, maar kan tegelijk ook rekenen op persoonlijk contact met je Accent contactpersoon. Handig!